Normális, hogy rosszul érzem magam amiatt, mert nem kaptam nőnapra semmit?
Figyelt kérdés
Nem vagyok anyagias, beértem volna egy netes képeslappal, vagy akármivel, de semmi.2011. márc. 8. 22:12
1/30 anonim válasza:
Lehet, hogy a környezeted is lesz@arja a nőnapot, mint például én.. Nem kell ekkora hisztit csinálni mindenből..
2/30 A kérdező kommentje:
Nem hisztizek.
Egy kérdést tettem fel.
Egyszerűen rosszul esik, hogy én mindig próbálok a szeretteim kedvében járni, kiszolgálom őket, figyelek rájuk, meglepem őket, vissza meg nem működik a dolog.
2011. márc. 8. 22:22
4/30 A kérdező kommentje:
Igen, és mindenki alszik. :-D
2011. márc. 8. 22:24
5/30 anonim válasza:
Szerintem normális. Kitől vártad volna?
6/30 anonim válasza:
Nekem is rosszul esett volna, de mi például a valentin napot nem tartunk. Ha semmi ilyen "extrém" ünnepet nem tartanak meg a környezetedben, akkor ne csodálkozz. De kb annyira megeröltető, mint azt mondani, hogy "Boldog névnapot".
7/30 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat én se kaptam semmit.:(
Boldog nőnapot!:)
8/30 anonim válasza:
Nem normális dolog elvárásokkal telis-tele tűzdelve leélni az életet. A figyelmesség ha jön jó, ha nem úgy is jó. Elvárni tilos.
9/30 A kérdező kommentje:
A páromtól, az öcsémtől, édesapámtól.
Utóbbi kettő még csak annyit sem mondott hogy boldog nőnapot.
A párom msn-en délelőtt írta, hogy boldog nőnapot, na de ezt minden nőnek mondja akivel ma találkozott. Reméltem hogy legalább küld egy képet, emailt, vagy valamit...
2011. márc. 8. 22:28
10/30 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy csak adok, adok, de nem kapok. Így nehéz feltöltődni szerintem.
Csak most ugye duplán rosszul esik, mert nőnap van.
2011. márc. 8. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!