Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom nőnap alkalmából teljesen elfelejtett engem, nem vártam el tőle semmit, de még annyit sem mondott Boldog Nőnapot! Mit tegyek?
Miért számodra mitjelent a nőnap?
Kötelező ajándékhalmokat szeretnél látni?
Majd felköszönt!
nehéz lenne elfelejteni mikor az egész környék ettöl zeng!
:D
JAJJ dejó, hogy feltetted ezt a kérdést... tökre elfelejtettem, hogy Nőnap van... rohanok le virágért...
Amúgy attól, hogy elfelejtette, még nem kell azt hinned, hogy nem szeret... mi férfiak nem nagyon vagyunk tisztában a dátumokkal :)
Valaki írta, hogy ha tényleg szeret, akkor semmi szükség arra, hogy egy halom ajándékkal halmozzon el. Ha nőnek tekint, akkor azt nemcsak március 8.-án teszi, hanem egész évben. Légy nyugodt, biztos vagyok benne, hogy szeret, egyszerűen neki más ünnep többet jelent, mint ez. Ami érthető is, mi sem csinálunk a barátommal nagy ügyet pl. a Valentin-napból sem. Ha valakit szeretek, nemcsak február 14.-én vagy március 8.-án szeretem, hanem mindig. Szóval ne tojj be, kedves Kérdező, szeret a párod, egyszerűen csak nem tartja számon annyira ezt a napot, mint pl. a Karácsonyt vagy a szülinapodat.
24/L
Csak annyit mondanék férfiak és a dátumok nem túl jó barátok.:) Ha amúgy szeret és mindig nőnek tekint, akkor semmi gond,nem téged felejtett el csak ezt a napot:)
Boldog Nőnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!