Mégis hogyan éljek így?
Konkrétan kérj segítséged anyádtól, mondd meg neki, hogy nem tudod 22ezerből a fűtést és a kaját is fizetni, fázol, éhes vagy, lassan beteg is leszel, ha így folytatod.
Kérd meg, hogy had költözhess hozzájuk.
Erre NEM mondhat nemet egy anya. Ha mégis, biztosan megszakítanék minden kapcsolatot vele. És megpróbálkoznék egy pesti rokonnal.
Kedves válaszolók!
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Anyukám talált magának egy fickót Bp-en és mivel a pasit a munkája Pesthez kötötte ezért nem ő költözött ide, hanem anyukám ment (testvéremmel együtt). Ők most a pasija anyukájánál laknak 3-an egy szobába, ami alapból kicsi, sajnos nem férnék el. Engem az iskola ide köt, hamarosan érettségizem, utána OKJ-s képzést terveztem, mivel érettségi után 22 éves korig az első ingyenes. Számomra is jó kérdés, hogy miért nem zavarja, hogy az Ő nevére gyűlik a tartozás és nem zavarja. A lakást az Ő beleegyezésével tudtam volna eladni, mert természetesen ezt megbeszéltem vele, de sajnos az állapota miatt nem vették meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!