Mégis hogy veszítheti el az ember ennyire a méltóságát? Kellemetlenül érzem magam, hogy vele kell, hogy éljek.
Az anyámról van szó. Olyan igénytelen lett, hogy az valami elképesztő. Semmi nincs már rajta, amire azt lehetne mondani, hogy kicsit is vonzó, inkább taszító. Rendkívüli módon meghízott, mert egész nap nem csinál semmit, csak fekszik, vagy ül a gép előtt. Ezt lehet szó szerint venni. Munkahelye nincs, a házimunkát a tesóm és én végezzük.
Ebéd közbe leülünk enni és levetkőzik, mert neki melege van. Ott ül egy szál csöcsben, és az embernek még ilyenkor is azt kell bámulnia. Néha aztán az az érzésem, hogy nem szokott fürödni. Őszintén szólva még sosem láttam, se zuhanyozni, se fürödni, csak mosakodni szokott délután állítólag. De komolyan mondom, büdös. Érzem rajta azt a tipikus napok óta vizet sem látott szagot. Az már nem is zavar, hogy mások előtt mutogatja a hatalmas hónalj kutyáját.
Illetőleg úgy látszik nem vette észre, hogy a fürdőszobában egy hatalmas ablak van, mert akárhányszor nagy WC-zik, mindig az ajtót nyitja ki és az egész házban sz@r szag van. 5 helyiséggel arrébb is lehet érezni. Sz@rt volna akkor már a szoba közepére.
De ezt nem csak itthon műveli. Ha nyaralni megyünk akkor is minden szemérem nélkül levetkőzik a parton. Egy szál semmiben ott flangál kis gyerekek között egy normális parton, a legkevésbé sem lehet ráfogni, hogy igényes jelenség, mert bizony még akkor sem ismerkedik a borotva használatával. Közeledik a nyár és komolyan már félek. Ilyenkor mindig úgy van kinn az udvaron, hogy egy szál bugyiban (nem fürdőbugyi, de ez mellékes), ott rohangál a szomszédok előtt, ebédet is úgy főz, hogy belelóg a ... lehet korholni, hogy hogy merek ilyet mondani az anyámról, de az én szememben tök mind1, ki az igénytelen ember, ha igénytelen. Hogy hagyhatja el magát vki ennyire? Hogy nincs benne semmi méltóság? Értem én, hogy a szomszédoknak nem akar tetszeni, na de a férjének? Meg hányszor mondtam már neki, hogy azt a fürdőszobai ablakot használja szellőztetésre, még neki áll feljebb. Ja hát nem ő szagolja azt a sz@rt. Mintha pöcegödörben élnék. Szégyellem magam...igen szégyenlem, hogy egy ilyen ember van a családomban! Ahhoz már egészen hozzászoktam, hogy az étel felett dohányzik és nem egyszer hamuzta össze...
hány éves?
változtatni szerintem te nem fogsz tudni,illetve hatni rá....esetleg ha véletlenül elkap mástól valami durvább megjegyzést...
mindig ilyen volt?pl mikor fiatalabb volt....
esetleg régi képeket nézegethetnél és megmutathatnád neki, hogy ott igen,ott jól nézett ki,és bárcsak most is törődne magával...
Gondolom anyukád klimax korban van, vagyis ötvenes. Mivel én is ebben a korban vagyok, tudom, hogy ilyenkor sokkal jobban izzadunk, mert hőhullámaink vannak nekünk nőknek.
Én is ilyen izzadós lettem, amióta a változás korába léptem, és naponta többször is váltanom kell a fölsőt, sőt van, hogy még bugyit is.
Talán neki is hőhullámai vannak, azért vetkőzik ennyire neki az asztalnál is.
Mindezt csak magyarázatként írtam, ez nem menti fel az alól, hogy ennyire igénytelen. Ez tényleg nem normális.
Talán apukádat kellene rávenni arra, hogy beszéljen a fejével, ha te nem tudsz hatni rá.
Ezekre a klimaxos tünetekre vannak bizonyos gyógyszerek, amiket a nőgyógyász, vagy a háziorvos írhat fel. Egyes gyógynövényes készítmények kaphatők recept nélkül is. (Remifemin) Egy próbát mindenképpen megérne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!