Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis hogy veszítheti el az...

Mégis hogy veszítheti el az ember ennyire a méltóságát? Kellemetlenül érzem magam, hogy vele kell, hogy éljek.

Figyelt kérdés

Az anyámról van szó. Olyan igénytelen lett, hogy az valami elképesztő. Semmi nincs már rajta, amire azt lehetne mondani, hogy kicsit is vonzó, inkább taszító. Rendkívüli módon meghízott, mert egész nap nem csinál semmit, csak fekszik, vagy ül a gép előtt. Ezt lehet szó szerint venni. Munkahelye nincs, a házimunkát a tesóm és én végezzük.

Ebéd közbe leülünk enni és levetkőzik, mert neki melege van. Ott ül egy szál csöcsben, és az embernek még ilyenkor is azt kell bámulnia. Néha aztán az az érzésem, hogy nem szokott fürödni. Őszintén szólva még sosem láttam, se zuhanyozni, se fürödni, csak mosakodni szokott délután állítólag. De komolyan mondom, büdös. Érzem rajta azt a tipikus napok óta vizet sem látott szagot. Az már nem is zavar, hogy mások előtt mutogatja a hatalmas hónalj kutyáját.

Illetőleg úgy látszik nem vette észre, hogy a fürdőszobában egy hatalmas ablak van, mert akárhányszor nagy WC-zik, mindig az ajtót nyitja ki és az egész házban sz@r szag van. 5 helyiséggel arrébb is lehet érezni. Sz@rt volna akkor már a szoba közepére.

De ezt nem csak itthon műveli. Ha nyaralni megyünk akkor is minden szemérem nélkül levetkőzik a parton. Egy szál semmiben ott flangál kis gyerekek között egy normális parton, a legkevésbé sem lehet ráfogni, hogy igényes jelenség, mert bizony még akkor sem ismerkedik a borotva használatával. Közeledik a nyár és komolyan már félek. Ilyenkor mindig úgy van kinn az udvaron, hogy egy szál bugyiban (nem fürdőbugyi, de ez mellékes), ott rohangál a szomszédok előtt, ebédet is úgy főz, hogy belelóg a ... lehet korholni, hogy hogy merek ilyet mondani az anyámról, de az én szememben tök mind1, ki az igénytelen ember, ha igénytelen. Hogy hagyhatja el magát vki ennyire? Hogy nincs benne semmi méltóság? Értem én, hogy a szomszédoknak nem akar tetszeni, na de a férjének? Meg hányszor mondtam már neki, hogy azt a fürdőszobai ablakot használja szellőztetésre, még neki áll feljebb. Ja hát nem ő szagolja azt a sz@rt. Mintha pöcegödörben élnék. Szégyellem magam...igen szégyenlem, hogy egy ilyen ember van a családomban! Ahhoz már egészen hozzászoktam, hogy az étel felett dohányzik és nem egyszer hamuzta össze...

2012. márc. 12. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hu pedig sok ilyen van,ismerős anyja se szereti a vizet,otthonkába fürdött ha már nagyon muszáj volt neki.A gyerekei már ott hagyták,a férje még birja...Annyit tudsz csinálni fejére olvasod a dolgokat.Ez biztos rosszul fogja érinteni,de legalább elgondolkodik rajta.Végül is ha mindenki csak szemérmeskedik vele szembe,ő ezt az igénytelenségét természetesnek veszi.Apád sem szól neki mama fürödni kéne hasonló?
2012. márc. 12. 19:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Ahol ilyenek az anyák, milyenek lehetnek az apák? Írgyon már valaki apájáról is valamit.
2012. márc. 12. 19:54
 13/14 Pevi válasza:
100%
Nagyon sajnálatos, hogy ennyire elhagyja magát az Anyukád. Én 53 éves vagyok, de legalább 10 évet letagadhatok. Nagyon szeretek csinosan öltözni, a frizurám, a sminkem (mert mindig is sminkeltem)és az öltözködésem is rendben. Jelenleg fogyókúrázom, mert van néhány kg feleslegem (nem reménytelen), ha ezt sikerül leadnom....hát akkor még jobban fogom érezni magam. Két felnőtt gyerekem van, akik még velem élnek,azt hiszem nekik nem kell szégyellni ha velem kell megjelenni valahol. Az otthonomra is kényes vagyok, nagyon nem bírom a rendetlenséget, koszt, elhanyagoltságot. Szóval attól, hogy valaki változókorba kerül, még nem kell hogy elhagyja magát, attól még nő! De azt meg kell mondjam, nem tesz jót senkinek sem, ha nincs munkája, sajnos erről sokszor nem ők tehetnek. Mert a kellemes külsőhöz is kell némi pénz és persze a genetika sem elhanyagolható. Az is számít, hogy ki mit látott az édesanyjától. Az édesanyám is mindig nagyon adott magára, ápolt szép nő volt. Most 72 éves, de még most sem megy ki az utcára elhanyagoltan. Én ezt láttam tőle, lehet, hogy azért vagyok én is ilyen.
2012. márc. 13. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Fotózd le és rakj mellé egy képet amin csinos volt.Rakd egymás mellé,hogy szem előtt legyen neki.Talán elgondolkodik...
2012. márc. 13. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!