Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok és 7 hónap...

21 éves vagyok és 7 hónap múlva fogok szülni. Anya ma elkezdett nekem arról beszélni, hogy szülésnél le kell borotválni ott lent. Minek hozta ezt elő? Ti beszéltek ilyenről anyukátokkal?

Figyelt kérdés
Miért nem gondolt rá, hogy ezzel zavarba hoz?Kínos téma ráadásul évek óta borotválom.
2012. dec. 30. 18:41
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem örülj, anyukád nem akart rosszat. 21 éves vagy, nem biztos hogy azt gondolja hogy tudsz mindent. Nekem is van az ismerősöm között 24 éves leányzó, 5 hónapos gyerekkel és olyan buta mint a tök. Tönkre teszi a lánya életét.

Én 5 hónapja szültem és a férjemen kívül anyukám is bent volt mikor megszületett az unokája. Gondolhatod hogy a borotválkozás a legpitibb téma amit kibeszélünk. Ő is átment ezeken, megszült téged, hidd el, lehet hogy tud olyat mondani ami jól fog jönni neked.

2013. jan. 30. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!