Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok és 7 hónap...

21 éves vagyok és 7 hónap múlva fogok szülni. Anya ma elkezdett nekem arról beszélni, hogy szülésnél le kell borotválni ott lent. Minek hozta ezt elő? Ti beszéltek ilyenről anyukátokkal?

Figyelt kérdés
Miért nem gondolt rá, hogy ezzel zavarba hoz?Kínos téma ráadásul évek óta borotválom.
2012. dec. 30. 18:41
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem egy felnőtt nő fel tud ezekre készülni egyedül is..
2012. dec. 30. 21:22
 22/41 anonim ***** válasza:
35%
Akik szerint nem kínos, azoknak még nincs gyerekük és nem élték át a szülést. Természetesen nem normális ilyenről beszélni, én is szültem, de biztos sokkot kaptam volna, ha anyám ezzel áll elő. A szülésnél leborotválnak, ezt minden nő tudja, aki szült, nem értem anyádat minek hozta fel. Attól még, hogy anya-lánya létezik intimitás is.
2012. dec. 30. 21:40
 23/41 anonim ***** válasza:
84%
Könyörgöm, ebben mi az intimitás? Nem azt kérdezte, hogy a kérdező milyen pozitúrában szexelt mikor fogant a gyerek!
2012. dec. 30. 21:53
 24/41 anonim ***** válasza:
25%

Akkor is, az az ő magánügye, max az orvosra és rá tartozik.

Nekem furcsa, hogy egyeseknek ez milyen természetes.

2012. dec. 30. 21:56
 25/41 anonim ***** válasza:
83%
Hogy a fenébe tud akkora hassal alvázat borotválni magának valaki? Hogy fér hozzá?
2012. dec. 30. 22:10
 26/41 anonim ***** válasza:
87%

Gondolom, azért a kérdező is ferdít kicsit, ha nem is szándékosan. Szerintem ez egy kontextusból kiragadott szöveg lehet amúgy.

Kérdező, jó lesz ám, ha lesz egy tapasztalt anya melletted, mondjuk amikor meg sem tudsz mozdulni, annyira fáj a gátsebed, alul mindened vagy a császár varrás.. Akkor aranyat fog érni a segítsége!

2012. dec. 30. 23:59
 27/41 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a fenébe tud akkora hassal alvázat borotválni magának valaki? Hogy fér hozzá?

Szépen,csak meg kell keresni a megfelelő pozitúrát.

2012. dec. 31. 08:17
 28/41 anonim ***** válasza:
83%

Én is kínosan éreztem volna magam. Jó viszonyban vagyunk, de ezeket jobb lenne nekem a témában érintett, idegen szakemberrel megbeszélni.

21l

2012. dec. 31. 10:11
 29/41 anonim ***** válasza:
56%

ha érett, felnőtt fejjel szülnél, akkor nem lenne kínos az ilyesmi.

nekem is mesélt anyám a szülésről, igaz én még nem tartok ott, mert ismerem a védekezési módokat, viszont nem éreztem magam kellemetlenül. érdekel, jó rá felkészülni.

2012. dec. 31. 12:30
 30/41 anonim ***** válasza:
51%
De ha valakit NEM érdekel, akkor miért kell ezzel traktálni? El tudja dönteni felnőtt emberként, hogy honnan, milyen forrásból akar információt szerezni.. Ha nem olyan az édesanyjával a kapcsolata, hogy ilyesmiről beszélgessenek, akkor meg pláne..
2012. dec. 31. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!