Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok és 7 hónap...

21 éves vagyok és 7 hónap múlva fogok szülni. Anya ma elkezdett nekem arról beszélni, hogy szülésnél le kell borotválni ott lent. Minek hozta ezt elő? Ti beszéltek ilyenről anyukátokkal?

Figyelt kérdés
Miért nem gondolt rá, hogy ezzel zavarba hoz?Kínos téma ráadásul évek óta borotválom.
2012. dec. 30. 18:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
93%

Gondolkodj el azon, hogy hogyan mélyítsd el a gyerekeddel a kapcsolatodat, hogy ilyen témákat ne az éretlen barátnőivel vagy idegenekkel keljen megvitatni. Erre vannak a szülők. Még Apámmal is megbeszélném, ha Anyám nem lenne mondjuk. Ez nem olyan, mintha pl. a saját szexualitását beszélné meg veled. Ez egy hétköznapi higiénés, praktikus dolog.

Szerintem ebben nincs semmi rossz.

24n

2012. dec. 30. 19:04
 12/41 anonim válasza:
100%
Az, hogy ez neked "ciki" volt, csak azt jelenti, sosem voltál olyan viszonyban az édesanyáddal, hogy beszélgessetek ilyen, és hasonló dolgokról. Egy egyszerű anya-lánya kapcsolat van köztetek. Távolságtartóak vagytok egymással. A barátnőmre néha "irigykedve" nézek fel, mert az anya-lánya kapcsolat sok esetben narátnői kapcsolat is közöttük. Bármit meg tudnak beszélni. Ennek köszönhetően nincs is olyan amit eltitkolnának a lányai előle.
2012. dec. 30. 19:09
 13/41 anonim ***** válasza:
59%
21 évesen terhes vagy és neked az kínos, hogy majd le kell borotválnod a szőröd??
2012. dec. 30. 19:17
 14/41 A kérdező kommentje:
Csak erről beszélni kínos.
2012. dec. 30. 19:18
 15/41 anonim ***** válasza:
78%
ÉS akkor az milyen kínos lesz,ha beszarsz szülés közben pl.
2012. dec. 30. 19:39
 16/41 anonim ***** válasza:
72%
Ja.
2012. dec. 30. 19:41
 17/41 anonim ***** válasza:
27%

Nem szarik be, előtte beöntést adnak. Szülés előtt gondoskodnak róla, ne kelljen a trutyiba keresni a babát. :)

Kivéve, ha hamarabb megszül, a liftbe. :)

2012. dec. 30. 19:42
 18/41 anonim ***** válasza:
87%

És akkor a kötelező beöntésről nem is beszélt :D

Van egy ismerősöm, aki szülésznő, ő tudna érdekességeket mesélni :D

2012. dec. 30. 19:43
 19/41 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj, de mindjárt szülsz, utána meg ott lesz a gyerek. Mit gondoltál az ilyen rózsaszín álom minden kínos dolog nélkül? Valóban nem anyukádra tartozik ez (meg alapvető is) de ha ennyit elviselni akkor még nem kellett volna gyereket tervezni szerintem...
2012. dec. 30. 20:39
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

A menstruációról is kínos beszélni, meg felvilágosítás se egy hálás téma, de nem azért beszél veled ilyenekről, hogy kínos szituációba hozzon, hanem mert fel akar készíteni.

Gyorsan elmegy ám az a 7 hónap és ott leszel a szülőszobán, jó tudni, hogy mit is fognak csinálni veled és bizony lesznek kellemetlen dolgok is. Lehet anyudnak nem volt, ki elmondja ezeket és ő nem tudott ezekre felkészülni lelkileg, sem fizikailag, te legalább már tudni fogsz ezekről is.

Szóval lehet, hogy kényes téma, de hasznos infók lehetnek számodra.

2012. dec. 30. 21:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!