21 éves vagyok és 7 hónap múlva fogok szülni. Anya ma elkezdett nekem arról beszélni, hogy szülésnél le kell borotválni ott lent. Minek hozta ezt elő? Ti beszéltek ilyenről anyukátokkal?
az a ciki, hogy neked ez ciki.nekem a kislányom 6,5 hónapos.én anyukámtól mindent megkérdeztem, hogy mi hogy lesz.mindent tudni akartam.és egyáltalán nem volt ciki.ezek szerint nem anyukád világosított fel a sexről,mert az még cikibb lett volna,nem? xddd
látszik még gyerek vagy, ha ilyenekről nem tudsz az édesanyáddal beszélni.pedig neked is ez lesz a dolgod majd a gyermekeddel.
27/l
Olvastam itt egyszer, hogy beöntést adtak szülés előtt, de nem sikerült kiüríteni teljesen a tárat időben, mert nagyon gyorsan beindult a szülés, és még a fal is olyan lett. Mondta a nőci, hogy ha nem adnak akkor jobb lett volna, mert így a híg létől minden olyan lett, ha meg nem adnak maximum kijön egy gurigába az egész. Már bocsánat, csak itt is nagy vita alakult ki. Szóval kínos dolgok sorozatára készülj fel szülés közben, pl. a magad alá ürítés, mag szerintem még a beöntés se egy májuselseje, a borotválkozás, ha nagy hassal irtó nehéz lesz, lehet tényleg egy nővér fogja neked megborotválni, illetve minden idegesítő apró momentum megeshet veled. De ne parázz, mindenkivel megesik aki szül :) anyukád ha beszélgetne veled erről, nyugodtan hagyd neki, mert még mindig jobb ha ő készít fel, mintha meglepetésként érne :)
Én a lelkem minden nagy esemény előtt a legrosszabbra is felkészítem, és akkor kellemes csalódásként ér, hogy nem történt esetleg meg :) A lelki felkészülés ne az legyen, hogy ráparázol, nem ezt írtam, csak érted. Jó ha tud az ember ezekről.
Én anyukámmal soha ilyenekről nem beszéltem és nem is fogok, szóval nem csodálom, hogy a kérdezőnek is "izé".
És nem is örülnék neki, ha azon felbuzdulva, hogy terhes vagyok, úgy gondolná, hogy akkor mostantól rátartoznak a szőrügyeim meg minden. Sose voltunk olyan kapcsolatban, akkor most, hogy így már nyilvánvalóan se hülye, se gyerek nem vagyok, meg nem a sötét középkorban élek, hogy ne tudjak mindent, ne akarjon már felvilágosítani, meg bizalmas barátnőset játszani hirtelen..
Létezik hát!!!! :) van aki arra bukik:)
Amúgy terhesség alatt is borotváltam, amikor már akkora volt a hasam, akkor a férjem megoldotta helyettem, szülés előtt sem volt ez másként. De vittem egy borotvát a szülészetre ha mégis maradt valami. Végül császár lett!
Anyukád csak jót akart. Mond neki, hogy tudod és köszönöd a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!