Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdtem el most érezni,...

Miért kezdtem el most érezni, h megaláznak? (szerető)

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok szeretője egy férfinak.volt,h egy hónapig nem találkoztunk de olyan is,h hetente többször.amikor volt egy pár hónapos kapcsolatom direkt nem találkoztam vele,de nem mondtam neki h vége,mert éreztem h a srác akivel járok nem az igazi,nem lesz hosszú életű a dolog,így is lett.volt szülinapom,stb,a szeretőm nem is emlékezett rá.régebben eljártunk kávézni,moziba,sétálni,most semmi.bocsánat a kifejezésért,de jön,megdug,megy.eléggé megalázó ez már,de mivel teljesen egyedül vagyok,család nélkül,így minden emberi kapcsolattartás jól esik.de ez már bánt,tényleg.ha mondanám neki akkor lehet úgy érezné h mit pattogok ilyenekért,nincs jogom kérni ilyesmit,h foglalkozzon velem.mondta,h ha otthagynám egyszerűen keresne más partnert egy idő után.mit tehetnék h legalább újra megbecsüljön és mégse legyen az h nem akar engem többet?
2012. dec. 29. 10:15
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Te választottad, hogy megalázzanak.

Csak azt tudják megalázni, aki hagyja is.

2012. dec. 29. 18:37
 42/48 anonim ***** válasza:
31-es,32-es pont ezt akartam írni. egyébként most mindenkivel egyetértek.
2012. dec. 29. 19:22
 43/48 anonim ***** válasza:
66%

Ez a szeretők sorsa.

Mindennek ára van, tanuld meg ezt a leckét!

2012. dec. 29. 22:51
 44/48 Anika Indigo válasza:
100%

Én ehhez csak ennyit tudok hozzátenni:

http://www.youtube.com/watch?v=4iXnfzyLpTw

Érdemes nem megriadni a címtől, először végignézni, max csak aztán lefi.kázni.

Van erre az állapotra két nagyon jó kifejezés:

1.szeretetku.rva (fogalom, nem mocskolódás!)

2.társfüggőség.

Hagyd ott a pasit a pitsába, még holnap, ne újévkor. Mert tudjuk mi az újévi fogadalmak vége :)

Ja és csak akkor fognak megbecsülni, ha te is megbecsülöd magad. Addig pedig csak másodhegedűs ingyenszex maradsz a férfi szemében.

Erős egyéniség......... ó, kérlek :DDDDD

2012. dec. 30. 19:24
 45/48 anonim ***** válasza:
44%

az okos is a saját kárából tanul, akkor buta, ha abból sem...

Am nem értem, ezt a "szólást" sztem ez egy baromság, hogy a "az okos a más kárán tanul"

Nem tudom ki hogy van vele, de én nem lesem azt , hogy ki mit , hogy basz el, és örülök, ha látom, haha, én ilyet nem fogok csinálni. :S

Am meg a hozzászólások nagy része prosztóskodás, és idióta ítélkezés. Érdemben, segítőleg nem sok hozzászólás érkezett.

2012. dec. 31. 07:10
 46/48 A kérdező kommentje:
Voltak érdekes,sértő,elgondolkoztató hozzászólások és köszönöm a linket is.az utolsó hozzászóló lepontozását nem értem,majd én eldöntöm mi a hasznos számomra!
2012. dec. 31. 10:37
 47/48 anonim ***** válasza:
A 66%os sem válaszolt érdemben erre a kérdésre...:-D
2012. dec. 31. 11:14
 48/48 anonim ***** válasza:
Válaszoltam, korábban...
2012. dec. 31. 20:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!