Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdtem el most érezni,...

Miért kezdtem el most érezni, h megaláznak? (szerető)

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok szeretője egy férfinak.volt,h egy hónapig nem találkoztunk de olyan is,h hetente többször.amikor volt egy pár hónapos kapcsolatom direkt nem találkoztam vele,de nem mondtam neki h vége,mert éreztem h a srác akivel járok nem az igazi,nem lesz hosszú életű a dolog,így is lett.volt szülinapom,stb,a szeretőm nem is emlékezett rá.régebben eljártunk kávézni,moziba,sétálni,most semmi.bocsánat a kifejezésért,de jön,megdug,megy.eléggé megalázó ez már,de mivel teljesen egyedül vagyok,család nélkül,így minden emberi kapcsolattartás jól esik.de ez már bánt,tényleg.ha mondanám neki akkor lehet úgy érezné h mit pattogok ilyenekért,nincs jogom kérni ilyesmit,h foglalkozzon velem.mondta,h ha otthagynám egyszerűen keresne más partnert egy idő után.mit tehetnék h legalább újra megbecsüljön és mégse legyen az h nem akar engem többet?
2012. dec. 29. 10:15
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
83%

"Miért kezdtem el most érezni, h megaláznak? (szerető)"

Mert eddig lefoglalt a saját önteltséged. Parádéztál a szerető szerepében, elhitetted magaddal, hogy te több, jobb vagy, mint az illető "hivatalos" kapcsolata, hogy nem azért csalja a párját a pasi, mert egy farok, hanem mert te olyan csoda nő vagy. Egy teljes év kellett, hogy kinyíljon a szemed, hogy kiláss a tulajdon gőgödből és felfogd, hogy ebben a játékban te nem főszereplő vagy, hanem statiszta. Jó reggelt, királylány.

2012. dec. 29. 13:14
 32/48 anonim ***** válasza:
71%

Ingyenprosti vagy. :D

Az ilyen nőknek soha az életben nem lesz normális párkapcsolatuk, mert csak az olyan férfit képesek megbecsülni, aki jól tud színészkedni és felhasználja őket, az olyat nem, aki őszintén szerelmet érez.

Piszkosul sajnállak és szánlak, de még jobban azt a férfit, aki szerelmes volt, jelenleg szerelmes vagy éppen csak a jövőben lesz szerelmes beléd...

2012. dec. 29. 14:11
 33/48 anonim ***** válasza:
54%

32-es kollégához csatlakozom:)

Ebben a történetben a férfi az okos, te meg hülye vagy, mint a segg:)

2012. dec. 29. 14:20
 34/48 anonim ***** válasza:
54%
31 pacsit neked:)
2012. dec. 29. 14:50
 35/48 anonim ***** válasza:
100%
sztem is kezdj új életet,és zárd le ezt a részét az életednek.
2012. dec. 29. 14:59
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

egy ilyen ember soha nem fog téged megbecsülni...

inkább hanyagold, ne találkozz vele, írd fel a rossz tulajdonságait és bárhányszor megenyhülnél gondolj arra amikor sz*rban hagyott...

inkább menj emberek közé, keress hobbit, ahol közösségbe járhatsz és ismerkedhetsz...sport, vagy tanfolyam stb.

2012. dec. 29. 15:06
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

Mert eddig halálosan boldognak hitted magad, és rózsaszín ködben úszva reméltél ennél jóval többet is!

most egy év elteltével leesett a tantusz, hogy ennyi jár neked és nem több! Persze ez már nem tetszik!

Mi ez a függőség? képtelen vagy önálló életre? Ez elég félelmetes nem gondolod?

2012. dec. 29. 15:15
 38/48 anonim ***** válasza:
83%

a szeretői kapcsolat egy szexkapcsolat, nemigazán tartoznak bele az őszinte érzelmek. Sztem.

Alighanem szeretethiányod van, szeretnél vkit, aki megbecsül. De ezt, ne ettől a pasitól várd. Kezeld őt a "helyén".

Én azt nézném, mit tudok profitálni ebből a kapcsolatból.

Mit tudok tanulni belőle.

Az így nyert energiát arra használnám, hogy megtaláljam azt, aki becsül.

Bár, nem tudom, nincs tapasztalatom ebben.

Abban viszont van,hogy néha fájdalmas tapasztalatok árán tanulunk meg vmit, amitől később többnek, kiegyensúlyozottabbnak tudjuk érezni magunkat.

2012. dec. 29. 17:03
 39/48 Judas137 válasza:
52%
Szerintem a kúrvája vagy és kész. Ne őrlődj fogadd el, sosem leszel egyéniség. Te csak egy karizma-parazita vagy. Megbecsülést csak az kaphat akinek van becsülete. Milyen alapon kéred számon a másikat, Te sem számoltál be neki.
2012. dec. 29. 17:15
 40/48 anonim ***** válasza:
100%

Bocsáss meg, nem piszkálni akarlak, de a te esetedre tökéletesen igaz az a mondás, hogy "a buta a saját kárán tanul". Az okos el sem kezdte volna így ezt a kapcsolatot, hogy a pasinak csak a szeretője lehet. Te most, 1 év után jöttél rá, hogy ez megalázó.

Rossz hírem van. Nem tudsz mit tenni, ez a pasi nem fog sosem megbecsülni. Keress másikat, olyat, akinek te vagy az egyetlen és nem csak dugni jár hozzád, hanem minden másért.

2012. dec. 29. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!