Miért kezdtem el most érezni, h megaláznak? (szerető)
11
Ebből neked "nagy" erő kell? :DDDD Egy prostituáltal különbül viselkednek, és tisztelik, mint téged-jelenleg.Csak veled megspórólja a pénzt.
Kérdező
pár napon belül 2013, irtó jó alkalom, hogy zárd a soraidat, egy tollvonással, és mindent ami szemét kisöpörj az életedből, egy mozdulattal és egy szó nélkül.
Én ezt tenném a helyedben.
"jön,megdug,megy"
Ezt csinálják egy szeretővel.
Jó, nincs felesége, sem gyereke -ez igazából akkor sem sokat változtat a dolgon. Még at se, higy a csaja esetleg megcsalta, mert attól hogy valaki undorító, nem kell neked is annak lenned. Ez nem mentség.
Pluszba, TE vállaltad ezt a szerepet. Elmondtam, a szeretőn nem azért vannak, hogy kulturális programot szervezzen velük az ember, arra ott a barátnője, te csak a zacsiürítője vagy, semmi több. Soha nem is leszel, ès ha lenne benned minimális emberi tartás, véget vetnél a kapcsolatnak és megvárnál egy olsan embert, aki szeretni akar tèged, nemcaak megdugni . Szexre találsz szingli pasit is bármelyik sarkon.
Ha nem is vágysz kapcsolatra, azt mondtad sosem voltál egyedül. Gondolom nem lehet túl nagy probléma veled azt leszámítva, hogy gondoskodásra és törődésre vágysz, de kapcsolatra nem. Nem hiszem, hogy sokból tartana olyan alakot találnod, aki szintén nem vágyik ennél többre, de olykor megerőlteti magát és igenis elvisz legalább sétálni egyet! Érdeklődik a hogyléted felől, stb.
Bizonyos értelemben nekem is van szeretőm, bár mi inkább lelkileg szipolyozzuk ki egymást, a testi törődést megkapjuk a kapcsolatainkban, nem is történt köztünk ilyen értelemben semmi. Már átfordultunk abba, hogy én inkább nem keresem, nehogy rosszkor zavarjam, ő viszont MINDIG megkeres. Van hogy két hét után emeli fel a telefont, van hogy egy hétig mindennap, de keres és ez az én lelkemnek nagyon jól esik. Ha nem lenne senkim és "szexkapcsolatra" vágynék egészen biztosan ő lenne a tökéletes fél számomra, nem is gondolkodnék rajta.
Ha nem akarsz elszakadni tőle, akkor beszéld meg vele, hogy neked ez így már nem megy. Oké ami van köztetek, de néha törődésre is szükséged van ahhoz, hogy továbbra is a d*gópajtia tudj maradni és mellette tükörbe is tudj nézni
28
Felesleges, mert nem fogja sem megérinteni, sem értékelni, sem felfogni, mert nem érzelemmel van benne a kapcsolatban.
27-es vagyok! Én attól még azt vallom egy próbát megér. Méghozzá azért, mert lehet egy olyan kiábrándító választ kap, ami egyértelműen arra utal, hogy ő csak egy lyuk a kérdező életében. Így a másik szájából hallva ez azért igencsak pofán vághatja az embert, legalább annyira, hogy már ne is akarja a kérdező, hogy köze legyen többé az illető férfihoz!
Én azt mondom, akármilyen válasz is érkezik, az csak jó! Ha pofáncsap azért jó, ha ígér, akkor azért, max rájön előbb utóbb a kérdező is, hogy ez a kapcsolat semmire nem vezet, tényleg csak egy lyuk a pasas életében. Hiszen meg is mondta: "mondta,h ha otthagynám egyszerűen keresne más partnert egy idő után"
Ergo tojik bele a pasas ki az, csak legyen kid megd*gni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!