Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezdtem el most érezni,...

Miért kezdtem el most érezni, h megaláznak? (szerető)

Figyelt kérdés
Több mint egy éve vagyok szeretője egy férfinak.volt,h egy hónapig nem találkoztunk de olyan is,h hetente többször.amikor volt egy pár hónapos kapcsolatom direkt nem találkoztam vele,de nem mondtam neki h vége,mert éreztem h a srác akivel járok nem az igazi,nem lesz hosszú életű a dolog,így is lett.volt szülinapom,stb,a szeretőm nem is emlékezett rá.régebben eljártunk kávézni,moziba,sétálni,most semmi.bocsánat a kifejezésért,de jön,megdug,megy.eléggé megalázó ez már,de mivel teljesen egyedül vagyok,család nélkül,így minden emberi kapcsolattartás jól esik.de ez már bánt,tényleg.ha mondanám neki akkor lehet úgy érezné h mit pattogok ilyenekért,nincs jogom kérni ilyesmit,h foglalkozzon velem.mondta,h ha otthagynám egyszerűen keresne más partnert egy idő után.mit tehetnék h legalább újra megbecsüljön és mégse legyen az h nem akar engem többet?
2012. dec. 29. 10:15
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Nagyon nagy erő kell ahhoz,h ebből a kötelékből kiszálljak,de már maga a felismerés,h ennek befellegzett és egyedül maradok teljesen eléggé félelmetes.mi lesz ha nem kellek senkinek még évekig.amúgy 22l vagyok
2012. dec. 29. 10:40
 12/48 anonim ***** válasza:
100%

11

Már megbocsáss, de ha valamire tartod magad, akkor ezt nem csinálod. Mert még ha szerető is vagy akkor is megillet némi tisztelet, és nem alázás, ahogy most vagy.Mert jelenleg egy k.urvánál is alább kezelnek, magyarul egy rongynak.

2012. dec. 29. 10:42
 13/48 anonim ***** válasza:
79%

Szeretok sorsa Soha nem lenek szereto tobbre becsulom magam mint hogy 2 hegedus legyek Ha en kellek valjon el es valsszon engem.Ha nem valik akkor nem is igaz akar.

Szeretok csak keves onbecsulessel rendelkezo nok lesznek.

Dobd ki a fenebe es keress magadnak olyan embert aki megbecsul csak teged szeret van sok ilyen hidd el.

Szerto azt is jelenti neki van parja En soha nem szexelnek olyan emberrel aki elottem utanam massal lessz volt undorito.

2012. dec. 29. 10:51
 14/48 anonim ***** válasza:
21%

13

Ez ostoba szöveg, rendszerint azok használják akik már nem egyszer voltak ilyen kapcsolatban, csak most a ló másik oldalán helyezkednek el, és őket csalják.

2012. dec. 29. 10:55
 15/48 A kérdező kommentje:
Elkezdtem neki írni üzenetet h beszélnem kéne vele,de ne merem elküldeni mi lesz ha nem lesz ő sem,egyrészt dolgozik bennem a vágy,h megbecsüljenek illetve én magamat is másrészt 15 éves korom óta nem volt olyan h ne lett volna valakim,ha másnem hát ez a férfi,előtte volt egy 4 éves kapcsolatom.
2012. dec. 29. 11:01
 16/48 anonim ***** válasza:
88%
Igazából, kedves kérdező, nem értem, miért várod el, hogy ne alázzabak meg, amikor te is ugyanúgy, sőt még jobban megalázod ennek a férfinak a feleségét azzal, hogy lelkiismeret nélkül a férje alá fekszel. Szerető vagy, azokat nen mozizni meg kávèzni viszik, csak megdugni....akkor hol itt a probléma?
2012. dec. 29. 11:03
 17/48 A kérdező kommentje:
Barátnője van,tudtommal megcsalta a csajszi és onnan indult az egész.
2012. dec. 29. 11:06
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

A pasiknak konkrétan kell megmondani hogy mit is akarsz.

Ergo, amikor felhív hogy jönne hozzád, akkor megmondod, hogy persze, de szeretnék elmenni sétálni ide és ide, vagy jöjjön veled moziba, vagy ahová egyébként szeretnél menni. És hozzáteszed, hogy jól esne ha elkísérne és együtt mennétek. Ebből ő érteni fogja hogy te ezt szeretnéd, És erre mond valamit, hogy igen, vagy hogy ja bocs, nem csak szex lenne, akkor ő inkább nem jön.

Nézd, ő egy nős hapsi, gondolom gyerekei is vannak, ezért elég sok dolga van. Nyilván a kapcsolata a feleségével nem olyan mint kellene, vagy eleve olyan típusú pasas, akinek nem elég egy nő. Én is találkoztam ilyennel aki kerek perec megmondta hogy van élettársa, de mindig is volt mellette szeretője, és hogy most ez a hely megüresedett, és vállalom-e :) Aztán én eldönthettem hogy ez így kell-e vagy sem.

Szóval a pasi lehet hogy nem akar mást tőled, csak szexet, mert nincs igénye másra, hiszen neki ott a családja, akik minden más társas együttléti igényét kielégítik... Érted ugye. van kivel beszélnie, van egy csomó program, és ő csak pihenni akar veled meg szexelni. De ha megmondod neki, hogy te még mit szeretnél, konkrét ajánlattal, hogy menjetek ide vagy oda, akkor eldöntheti, hogy kedvedben jár-e vagy neki ez már nem fér bele. Ha nem megy, akkor te is eldöntheted, hogy neked ez ilyenformán kell-e vagy sem.

Szerintem fiatal vagy te még ehhez a szerephez. Ez egy negyvenes nőnek való, akinek vannak gyerekei, és így egy csomó dolga. Te még járhatsz bulizni, különféle klubokba, stb.. nem kell leragadnod egy ilyen kapcsolatban. Akkor lenne neked való ez a hapsi, ha egyébként eljárnál olyan helyekre ahol ismerkedni lehet, és a pasi csak tartalék, időtöltés ha éppen nincs semmi dolgod. Merthogy ő is így van teveled. De szerintem ő ezt meg is mondta neked, és e szerint is viselkedik.

34/N

2012. dec. 29. 11:08
 19/48 anonim ***** válasza:
94%

17

Csak barátnője van????????????? és az mellett viselkedik veled igy? még csak gyerek vagy család se?

Te nő, van benned egy cseppnyi tartás??? Te szeretsz lábtörlő lenni?

2012. dec. 29. 11:09
 20/48 A kérdező kommentje:
Barátnője van gyereke nincs,megígérte a mozit megmondtam mire akarok elmenni azóta sem mondott időpontot,elmentem hát egyedül.TEHÁT SEM FELESÉG SEM GYEREK SEM MENNYASSZONY NINCS.abba nem mentem volna bele.
2012. dec. 29. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!