Mit lehet ilyen anyával tenni?
30 éves vagyok, már a saját családi életem is rámegy az anyámmal való viszonyom miatt :( 50 éves, idegileg gyenge, makacs nő, aki már a 4. férjétől válik, mert soha nem lehet az, amit ő akar. Mindig gondol dolgok mögé olyanokat, amik egyszerűen hajmeresztőek, ha nincs igaza, képes a környezetének esni egyenlőre csak szavakkal, de már tett említést olyan személy kapcsán, aki felmérgelte, hogy "Megölöm, úgy éljek." Nem érdekeli, mi lenne ez után. Nem ismeri el, hogy kezelésre szorul, komoly mentális és egyéb problémája van. Kértem neki pszichiáterhez időpontot, még ki is fizettem volna, de nem ment el. Kértem még egyet, nem akart elmenni én meg kevés vagyok ahhoz, hogy elrángassam. Unokákat nem merünk ráhagyni mert ha jön egy kattanás, nem válogatja meg a személyeket sem.
Mit tehetnék? Párom már nem bírja elviselni, amit meg is értek. Anyám, nem tudok mit tenni, bár nem nevelt, most is minden hónapban kap 30.000 ft-ot mert minimálbért keres, és fogalmam sincs, hova költi de mindig ki kell segítenünk. Öngyilkossággal is fenyegetőzött már, attól tartok, meg fogja tenni. Szívem szerint nem nyitnám rá az ajtót, de mi mást tehetnék, hogy javuljon a helyzet?
Nem jut el ideáig! Mindent a rossz gyerekkorával magyaráz, de kb minden 3.szembejövő ember az utcán átélte a rosszabbik gyerekkort, amit én is, mégsem ilyenek!
Minden reggel gyomorideggel kelek. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!