Jól gondolom a mai napot?
Hú hát elég gyerekesen gondolkodtok....
Mondjuk azt teszel amit akarsz, de ennek a szeretetről kellene szólni, most így jól oda az ünnep.... De hát lehet gubbasztani a szobádban egyedül, ahogy tetszik.
Te bizony nem vagy több 15-nél, a viselkedésed hisztis tizenéveshez méltó...
Abban a felében értek egyet, hogy a krácsony valóban a családé, ahány ház, annyi szokás...pl. az első három karácsonykor nem voltam a párommal (17, 18 és 19 évesen), mert úgy éreztem kellemetlenkednék és nem akartam. Az utóbbi 3 karácsonykor már együtt voltunk (náluk is nálunk is). Neki is van egy húga, de ha megérkezek megölel, ajándékot készít nekem, vagy a kis zsebpénzéből vásárol nekem valamit. Sokkal jobb érzés, mintha morrogna nekem, és ki akarna utálni.
Mivel ő kedves volt, anyósomék meg szeretnek egy csodás, mesés karácsonyunk volt.
Oda is ki akartam lyukadni, hogy ha a szüleitek szívesen látják a nővéred barátját, neked CSALÁDTAGKÉNT kutyakötelességed melléje jópofát vágni. Ki tudja, lehet, hogy egész jó fej a sógorod, csak a saját kis világodtól mindezt nem látod.
Kicsit szállj magadba, a karácsony kicsit arról is szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!