Mit csináljak? Olyan cikinek gondolom.
Jártam már én is úgy barátnőméknél, h mikor beléptem úgy éreztem magam mint ha vissza mentünk volna az időben.
Régi NDK-s bútorok, hengerelt fal, ami már omladozott belül.Egyik berendezés, v bútor sem volt mai darabnak mondható.
Egy pillanatra sem jutott volna eszembe hibáztatni. Hisz nem ő keresi a pénzt stb... De a szöleit dem
Jártam már én is úgy barátnőméknél, h mikor beléptem úgy éreztem magam mint ha vissza mentünk volna az időben.
Régi NDK-s bútorok, hengerelt fal, ami már omladozott belül.Egyik berendezés, v bútor sem volt mai darabnak mondható.
Egy pillanatra sem jutott volna eszembe hibáztatni. Hisz nem ő keresi a pénzt stb... De a szüleit sem, hisz nem tehettek róla. Sokat dolgoztak már amúgy is.
Viszont olyan makulátlan tisztaság és rend uralkodott náluk mindíg, h az állam leesett. (Jártam már olyan helyen is, ahol a 100ezerbe került kanapéra nem mertem leülni, nehogy beleragadjak a koszba. Plusz körömdarabok a földön, meg egyéb nyalánkság.)
Ha nagyon zavar téged, cdinálj egy nagytakarítást. Ennél többet nem tehetsz. Ha ennek ellenére rosszul sül eé a dolog, vsak örülj h megszabadulsz az olyan pasitól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!