Jól gondolom a mai napot?
Figyelj a nővéred barátját is családtagként kell tekinteni, mert mégis csak a valakije, előbb utóbb házasok is lesznek akkor meg már papíron is családtag lesz. Ez elég nagy bunkóság volt a részedről én úgy gondolom, nem tudom te mitszólnál hozzá ha a te párod veletek karácsonyozna és ugyanezt kapnád vissza mint amit te vágtál a tesód fejéhez.
Ha nem bírod a srác fejét megértelek, de ki kell bírnod, ez van!!
Megint lelehet pontozni, de nem hiszem, hogy a lányka helyében voltatok valaha is…Fogalmatok sem lehet, hogy mit érez.
Én megértelek.
10-es!
Ne törődj velük, élnek a maguk világában! :)
Azt érzi, amit még számtalanszor érezni fog az elkövetkezendő ötven évben: hogy nem mindig az van és úgy, ahogy ő azt szeretné. Meg lehet érteni az érzéseit, de a viselkedését nem.
Irritál? Hát bizony ennél nagyobb pofonokat is kap az ember, sokszor pont karácsonyra. Vannak dolgok, amiket le kell nyelni, főleg, hogy abban a házban nem épp a kisasszony a góré.
U.i.: Kedves lepontozott! nem én pontoztalak le, de ne hidd, hogy a kérdésed miatt tették, akik tették. Miért kell helyeselni ezt a hozzáállást: "Nem tetszik, hogy ő ittvan, elcs.szi a karácsonyom, ezért én is elcs.szem - mindenki másét"
Valaha én voltam a "pasi" a történetben, csak annyi, hogy nő vagyok.
Tudod, mit éreznek egymás iránt? Lehet, tényleg együtt maradnak majd, nálunk így volt.
A pasim csak azért is ellenállt a családi morgásnak, és elvitt a családi ebédre, mert ő úgy érezte, én vagyok az igazi, hiába voltunk együtt 8 hónapja csak.
Utána már minden karácsonykor mentem, most pedig lassan a 10. házassági évfordulónk lesz.
Sose ítélj elsőre...
ma 13:52
milyen helyébe kéne lennünk? szerinted aki itt válaszol annak nem lehet nővére, és nem volt ilyen, hogy a párja is velük karácsonyozott?
Na elárulom nekem van nővérem, és sok karácsonyt töltöttünk a párjával együtt, és még csak 16 volt mikor elkezdtük, szóval ráhúzhatnánk az általánosítós zsákot, hogy úgyse maradnak együtt nem családtag minek viseltük el. Nos azért mert a nővérem ( aki családtag és szeretek) számára fontos ember nekem meg a nővérem fontos. ( ez 5 éve volt azóta is együtt vannak...)
A kérdező gondjának köze sincs a családhoz, egyszerűen nem az van amit akar....
13:40-es voltam ;)
Igen, ez a tipikus "nekem sz*ar, legyen másoknak is" féle hozzáállás:)
Mérhetetlenül unintelligens, önző, és gyerekes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!