Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzem meg?

Hogyan szerezzem meg?

Figyelt kérdés

Tesóm sorozat őrült!

Ezek vannak megneki: Jóbarátok 1-10.évad

Grace klinika 1-4.évad

A főnök 1.évad

Dirt 1.évad ( angol )

LOST 1-4.évad

Szívek szállodája 1-7.évad

Született feleségek 1-4.évad

Simpson család 1.évad

Kés/Alatt 1-5.évad

Spangli 1-3.évad

A Szökés 1-2.évad

Ments meg! 1.évad

Joey 1-2.évad

Nem adja nekem eggyiket sem mert, hogy ezt évek alatt gyűjtötte össze!

De én akkor is akarom legalább a felét a cuccoknak!

Hogyan veghyem rá, hogy oda adja?

Jah és szeptemberben megint vesz egy csomót!

2009. aug. 24. 14:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
7%

szijaaaa Akik válaszoltak neked nagytömege tipikus bunkó

Amm fent van a neten... v mondneki h léccccccy másold már át nekem köcce :)....... Remlem segítettem na puxxa 14 1 csaaaaaj

2009. aug. 24. 15:50
 22/26 anonim ***** válasza:
86%
De kis paraszt vagy! mi az, hogy legalább a felét akarod a cuccoknak? ezt ő gyűjtögette, ez a hobbija, nehogy már jogot formálj arra, hogy elvedd tőle! ha a tesód helyében lennék, egy jó nagy lóf.szt kapnál tőlem a seggedbe.
2009. aug. 24. 15:56
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
Szedd le torrentről ingyen, ennyi:D
2009. aug. 24. 16:14
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Tesómnak egy könyvet adtam kölcsön,minden papírlapja tiszta zsír volt,mert zabált olvasás közbe.Én barom,egyszer a gépemet is kölcsönadtam neki,hát tudod úgy adta vissza,hogy be volt dögölve a jól mükődő gépem,és egy fillért nem adott a javitásra,mondván,h ő nem hibás!!ez mellett eltüntette egy fontos átjátszókábelemet,kibelezett egy telefonomat.A saját tesóm!!most épp fasirtba vagyunk,mert nem adtam neki kölcsön a dvd filmemet ami kellett volna neki!hát tudod,vegye meg magának!még másolni se vagyok hajlandó,mert ilyen!! tanulj,okulj te is,és ne appellálj tesói kapcsira,mert tuti oka van rá!és szokd meg,hogy nem a potyát lessük,hanem ha valami kell,megteremtsük
2009. aug. 24. 16:25
 25/26 anonim ***** válasza:
87%

Hát, rohadt nagy probléma. Nem is tudom most mi lesz.

Van egy csomó olyan oldal, ahonnan le tudod tölteni.

Ha meg úgy van vegyél cd-t és valaki, aki ezzel foglalkozik szívesen megírja majd neked, persze pénzért.

Nem kell itt kunyizni.

2009. aug. 24. 17:42
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Az egyik válassz nem értek egyet, én sem tudok vigyázni a saját cd-imre és dvd-imre de ha valaki kölcsönadja nekem az övét akkor arra úgy vigyázok mint a szemem fényére!

Te rosszabb vagy mint a húgom!!!

Nekem is nagyon sok sorozatom van gyönyörűen összerakva, felcímkézve, húgom csak az én szobámban nézheti a filmeket.

És én sem adnám oda!!! Azokra egy csomó pénz és időt töltött! Utálom az ilyen embereket akik másokon akarnak élősködni!

2009. aug. 25. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!