Már miért adná neked azokat a dolgokat, ami az övé??? Ő vette/kapta/szerezte ezeket, ha pedig gyűjtötte, még értékesebb neki nyilván. Én nem is értelek... méghogy megszerezni... hát vedd meg te is... pff! Szánalom!
2009. aug. 24. 14:43
2/26 A kérdező kommentje:
Nem k kérdés
2009. aug. 24. 14:44
3/26 Kankalin válasza:
Mi az, hogy te "akarod" azt amit más évek alatt összegyüjtögetett?! Miért adná neked?! Te mit tettél/fizettél, hogy jogod legyen követelőzni?! Ezek mind 7-10.000 Ft-os dvd-k!
2009. aug. 24. 14:46
4/26 Kankalin válasza:
Kis élősködő... gusztustalan vagy...
2009. aug. 24. 14:46
5/26 anonim válasza:
Nyilván kölcsönadja, és másold át. Most ez miért probléma?
2009. aug. 24. 14:50
6/26 anonim válasza:
Ilyen stílusban akarnál tőlem is valamit még jól szájba is vernélek, milyen duma már hogy akarod a cuccok felét, mi a rák közöd van hozzá? Ha nem adja oda az az ő dolga, de lehet hogy minden oka megvan rá!
2009. aug. 24. 14:50
7/26 anonim válasza:
Ezek nagyrészét le lehet tölteni a netről...nekem megvan az egesz...persze nem eredetiek mind!Esetleg kérj egy másolatot...vagy vedd meg te is!
2009. aug. 24. 14:51
8/26 anonim válasza:
Hahaha nagyon röhejes a kérdésed. Remélem kamu. Még jó, hogy nem adja oda. Még csak az kéne, hogy követelődzél ez irányba, akkorát leb...nék neked, hogy anyád is véres hurkának nézne. Takarodj melózni ,és vedd meg őket hülye kis szipolyozó.
2009. aug. 24. 14:52
9/26 anonim válasza:
Mennyi agresszív alak!
2009. aug. 24. 14:53
10/26 anonim válasza:
"De én akkor is akarom legalább a felét a cuccoknak! "
Semmi közöd a tesód cuccaidhoz!! MIaz h akarod. gyüjtsd össze te is...te kis élősködö
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!