Hogyan tudnám finoman megértetni a párommal, hogy túl sokat hízott az utóbbi években és ez lassan a kapcsolatunkra is rányomja a bélyegét?
Ne arra hivatkozz, hogyan néz ki!
Az egészségére hivatkozz, az elhízással együtt jár a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a szív-problémák, az ízületi gyulladások és rengeteg minden még.
Talán ekkora súlynál már célszerű lenne egy általános kivizsgálás, hogy esetleg valamelyik, vagy éppen valami más, nincs-e a túlsúly miatt kialakulóban.
Mondd neki, hogy nem szeretnéd őt idejekorán elveszíteni, és szeretnéd, ha a gyerekek (mert gondolom van, vannak) nevelésébe még sokáig résztvenne, ill. szeretné, ha a gyermekei még sokáig számíthatnának rá. Szükségük van az apjukra, nemcsak az anyjukra.
nálunk fordítva van a helyzet: elég szép súlyban volt mikor megismertük egymást. kellett egy kis idő, mire megbarátkoztam ezzel, és elfogadtam az udvarlását. nem bántam meg, mert nála jobb embert nem tudnék mutatni még a távolabbi ismerősök közt sem.
már leszoktattam a cukros löttyről, a nasiról, itthon sincs nagy zabálás. bár a munkahelyi kajálás tuti ludas abban, h az összejövésünk óta egy dekát sem fogyott... :(
nekem végülis teljesen mind1, h hogy néz ki, a szex működik, nagyon figyelmes, én is odaadó vagyok, nem undorodom a testétől. inkább az egészsége miatt aggódok nagyon. hamarosan babát szeretnénk. én már gőzerővel fogyózom, h a terhesség alatt ha fel is szedek, ne a meglévő hájra, hanem egy átlagos testre, amiről könnyebb ledolgozni a felesleget mint egy bálnatestről :)
amúgy én még istenes ahogy kinézek (175/78), de ő már a kóros kategória (200/160).
asszem a következő lépés egy dietetikus lesz. ő is nagyon szeretne utódot, de jó lenne, ha nagypapa korában is egészséges lenne, és nem halna meg még a gyerekünk ballagása előtt.
a mozgás utána jön majd csak. előtt diéta, mert ekkora testtel tönkretenné az ízületeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!