Mit tegyek a családommal?
Figyelt kérdés
Rendben. Egy házban élek az öcsémmel, és az apukámmal. Az öcsém egy idegesítő, kellemetlen ember. Folyton piszkál, és rendkívül feldühít! Néha nagyon nagyokat káromkodok, nem tudjátok miket tesz. Az apukámat pedig tisztelem, és szeretem is, de nem szeretek vele együtt élni. Elviselhetetlen! Rendben, néha főz, dolgozik, mos, takarít de nem tudom mit tegyek. Hiányzik anyu! Ha minden igaz anyunak lenne munkája januártól, és venne egy lakást Budapesten. Anyuról azt kell tudni, hogy tényleg nem egy mintaanya. De én legszívesebben vele élnék!! Szerintetek mit csináljak?2012. dec. 21. 17:25
1/7 A kérdező kommentje:
14/L
2012. dec. 21. 17:27
2/7 anonim válasza:
Csúnya, ha egy kislány káromkodik. Nem szabad. Mit szólnak hozzá otthon?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kislány. Csúnya? Ez van. Ha dühös egy ember, gondolom okkal kezd el káromkodni meggondolatlanul. Te nem szoktál? :)
2012. dec. 21. 17:49
4/7 anonim válasza:
Káromkodni nem szabad. Jó, akkor nagylány :-)) Amúgy ne vedd fel az otthoni hülyeségeket, csak magadat terheled vele, mert jobb nem lesz. Anyukád miért nem él veletek?
5/7 A kérdező kommentje:
Otthon sosem szoktak káromkodni, max. a suliban.. :D Egyébként azért, mert anyunak nem volt munkája, és nem bírtuk fizetni a számlákat és ezért a bíróság apu mellé tett minket:) Jól élünk, mert megvan mindenünk, és meg is becsülöm ezt. Csak rossz, anyu nélkül.
2012. dec. 21. 20:44
6/7 anonim válasza:
szólj finoman anyukádnak hogy nem érzed jól magad ott és veled jobb lenne. remélem sikerül. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából úgy lenne, hogy anyuval élnék Budapesten a lakásban és hétvégenként kijönnék ide apuékhoz. Apu meg még tán nem is haragudna, mert az a suli ahova tovább szeretnék menni tanulni az Pesten van:D Anyuval meg tudom, hogy jobb lesz. Aput is nagyon szeretem, és rendkívül hálás vagyok neki de így is sokat jár be Pestre dolgozni szóval sokat találkoznánk:) Köszii a válaszokat egyébként!:D
2012. dec. 21. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!