Hogyan lehetne megoldani, hogy ne kelljen a családommal élnem?
Figyelt kérdés
A nyár alatt hihetetlenül megutáltam öket, föleg az anyámat. ellenszenvesek, közönyösek és irritálnak. semmilyen közös programban nem veszek részt, már nem eszek velük együtt. nem szeretnék velük lenni viszont nem akarok gyermekotthonba kerülni meg ilyenek. és kibékülni se szeretnék velük, nem hiányzik a szeretetük, csak utálok velük lenni. 14 L2012. aug. 26. 16:46
2/7 anonim válasza:
Még 4 évig velük kell élned, mert kiskorú vagy. Fejezd be a hisztit aztán örülj, hogy van családod.
Mégis miből élnél meg?
3/7 anonim válasza:
És miért utálsz velük lenni? Nem lehet, hogy ez csak sima tinilázongás, miszerint "a szülők tök cikisek" és "nem menő velük lógni"?
4/7 anonim válasza:
pedig egy jó kis gyerek otth9on kéne neked... vsszasirnád a családod ha minden nap megvernének a nagyobbak
5/7 anonim válasza:
1.A válasz a kérdésre:közös megegyezéssel költözz el vagy a nagyszüleidhez(ha élnek még),vagy pedig más rokonodhoz,aki szívesen befogadna.Ha ez nem sikerül,akkor a kérdésre a másik válaszom:SEHOGY!
2.Fogadd el a helyzetet!
3.Békülj ki velük,ne lázongj,ne hisztizz!Nem érdemes.Az ember családja egy hatalmas érték!Bármilyenek is.
4.Segíts anyudnak,beszélgess el vele sokat!
Nekem apám eléggé alkoholista,undorodok tőle..de valahogy próbálom őt elkerülni..szoktak veszekedések lenni..de aztán ennyi.
17/L-én is voltam 14!!! XDDD
6/7 anonim válasza:
Akármelyik rokonodhoz költözöl is, ezzel a hozzáállással ő is rövid időn belül ellenszenvessé és irritálóvá fog válni. Sajnálom a szüleidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!