Nagyon szemét és hálátlan voltam a családommal, késő már változtatni?
Uha de nem egyszeru kerdes... nekem is ugyanez a helyzet, de lelki gatjai vannak annak, hogy nem tudom elmondani anyamnak, hogy elcsesztem. Tudom hogy ezt kene tennem, de nem vagyok ra kepes. Persze sok rosszat okozott nekem anyam is, de csak azert, mert idegileg tonkretette az, hogy egyedul maradt 3 gyerekkel a nagyvilagban..
Te miert nem allsz oda, es mondod el nekik mit erzel?
Az a baj, hogy sokszor csináltam azt, hogy elmondtam, aztán másnap összevesztem velük. Felnagyítottam a problémákat, ha anyám ideges volt, akkor azzal fenyegetőztem, hogy elköltözöm és nem lát többé, mert csak idegileg tönkretesz. Pedig tudom, hogy tönkretette, hogy egyedül maradt és elmentek a legjobb évei.
Van, amit nem tartok jogosnak, de nehéz felfogni, hogy milyen lehet minden problémával egyedül megküzdeni. Elcsesztek pár dolgot, én is elcsesztem, mert nem láttam a dolgok mögé, de nem akarom így leélni az életünket, mert tényleg mindent nekik köszönhetek. Ha anyu is lelépett volna, ahogy apám, vagy nagymama úgy viselkedett volna velem, mint a másik 2 nagyszülőm, egy elkallódott lelki nyomorék lennék valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!