Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az ex-felesség...

Mit lehet tenni az ex-felességgel? Hagyjam ott a pasit?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olyan gondom van, hogy teljesen kikészít a párom exfelesége.

Egy munkahelyen dolgozunk mind a hárman, de egy nagy gyár különböző területein, tehát nem vagyunk személyes napi kapcsolatba. Három hónapja jöttem össze a párommal, aki egyébként a főnököm. Előtte sokáig csapta a szelet, de nem akartam semmit, mert az exneje is a cégnél dolgozik, és hallottam róla ezt-azt, bár azt hittem el van túlozva. Aztán viszont egyre többet beszélgettünk, megtetszett és adtam a dolognak egy esélyt.

A volt feleségével 1 éve szakítottak, volt már előttem egy másik csajjal kialakulóban valami, de (szintén) az ex miatt nem lett semmi. Szóval közöm nincsen a különválásukhoz. Persze a fülébe jutott rögtön a hír, h mi összejöttünk, és azóta igyekszik pokollá változtatni az életemet...

Van 2 közös fiuk akit nagyon szeret a párom, én is jól kijövök velük. Elkezdte zsarolni, hogy ameddig velem van nem viheti el látogatóba, mert veszélyes vagyok a gyerekekre. Ezt nem hagyta szó nélkül és mikor megfenyegette, hogy feljelenti nagy nehezen ideadta a látogatási időre. Folyamatosan olyan sms-ket küld (elnézést a trágárságért), hogy "Tudom h azt a kis k*vat b*szod éppen, büszke lehetsz magadra, h bele mártogatod a f*szod, miközbe a fiaddal is lehetnél.."Ilyen és ehhez hasonló stílusú és hangvételű. Munkahelyemen is próbált fúrni, de ott nem jött neki össze. Állandóan hívja, hogy azonnal szaladjon, mert betegek valamelyik gyerek beteg, persze nem igaz soha szerencsére. Most viszont már nagyon gáz, mert valaki megkarcolta a kocsim oldalát és biztos vagyok benne, hogy ő volt. Pedig azt is én mondtam, hogy a karácsony szentestét töltse velük, hogy a fiúk örüljenek, majd másnap elhozza őket.

Mostmár viszont reggel eléálltam és mondtam, hogy nem tudom akarom-e ezt így tovább, hogy hárman vagyunk. Próbálta már leállítani szépen, csúnyán, semmi haszna. Erre ő mondta, hogy nagyon szeret, legyek egy kicsit türelmes hátha megunja, de mondtam, kérek egy kis szünetet. Nem tudom mit tegyek, minden jó egyébként, nagyon egy hullámhosszon vagyunk, csak ezt én már nem nagyon bírom idegekkel..

Azt érzem, lehet jobb lenne még most kiszállni pár hónap után, mint amikor már végleg belebonyolódtam. De akkor meg az a nő eléri a célját és szétszed minket ...

Ti mit tennétek?

2012. dec. 19. 11:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te nem szereted ezt a pasit, ha ezt írod. Az érdek megmint tudjuk nem szeretet.

A "jóban-rosszban-t nem véletlenül mondogatják az öreg rókák, mert ha valaki rosszban ott áll a másik mellett, azzal érdemes a jót is megosztani pl.

Voltam a te helyzetedbe, nekem 2 db kocsimat karcolták, nem egyszer.A többiről már ne is beszéljünk...

2012. dec. 19. 14:55
 12/12 anonim ***** válasza:
Az viszont igaz, hogy csak az zsarolható-aki hagyja magát.
2012. dec. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!