Akik egy szobában alszanak a gyerekkel, hogy oldják meg a szeretkezést?
Lehet, hogy azért keres kifogást, mert nagyon félti a gyereket. Egyes nők ilyenkor teljesen más lelkiállapotba kerülnek, legkevésbé az együttléteket kívánja, amikor minden gondolata a gyerek egészsége körül forog...
Én mondjuk simán "kivennék" 1 órát, hiszen ha történik valami ott vagytok, illetve az nem sok idő. És gondolom valamikor alszotok is, tehát ugyanmindegy, hiszen így sem figyeltek rá nonstop.
Már írtak tippeket, ha azok nálatok nem jöhetnek szóba, akkor ház ez van. Azért szerintem ki lehetne ezt bírni, pláne úgy, hogy néha egy-egy rövid menet azért van. (Azt írtad, csak pár hétig lesz így, nem örökre.) Megértem, hogy ez így egy idő után bosszantó, de a te gyereked is, ennyi áldozatot legyél már képes meghozni.
Egyébként szerintem nem ijedne meg a gyerek. Én nagyon ellenzem az ilyesmit (szüleim időnként előttem kezdtek bele a dolgokba, azóta is rosszul vagyok, ha eszembe jut az az időszak, igaz én már jóval idősebb voltam), de szerintem ő még olyan kicsi, hogy nem okozna ez traumát neki. Vagyis gondolom, hogy éjszaka csinálnátok, csendben, sötétben.
Úgyis meghalljátok, ha felébred, ha pedig kiságyban van, akkor ha jól értem el sem tud mászkálni, tehát nagy gond nem lenne, nem teremne ott hirtelen és nem látna mindent premier plánban...
Némi pszichológiai megközelítéssel, két dolog lehet mögötte, valószínűleg egyszerre.
Először is ha akarná a szexet veled, akkor saját maga találná ki a megoldást. Tehát bajban vagy. Most vizsgázol, vizsgáztat a feleséged, tudat alatt. Nem tudja, hogy megbízhat-e benned egy ilyen helyzetben, ezért megpróbáltat. Ha átmész, nem fog kifogásokat keresni, emiatt ne aggódj. :) Ha nem mész át, nem jó világ jön.
A teszt arról szól, hogy milyen férfi vagy. Hogyan reagálsz a helyzetre. Állj mint kőszikla a viharban, szabadon, függetlenül, hűen, ezt akarja látni. Mutasd, hogy teljesen hidegen hagy, ha most hetekig nincs együttlét. Vedd teljesen előtérbe a gyereket, azonnal ugorj, amint szükséges (a kicsi részéről, pl. felébred stb. és más esetekben is, napközben). Legyen a gyerek az első (mindenképpen, de most különösen).
Hidd el, kis idő után meg fog változni a feleséged, mert látja: egy Férfi van mellette. Egyúttal piszkálni fogja az, hogy nem akarod állandóan a szexet, viszont imponálni fog neki, hogy a gyerek az első. Az eredmény: ő fogja akarni.
Csak aztán maradjon meg a "gyerek az első"-módi továbbra is. ;)))
lehet, nem tud kikapcsolni a feleséged. Nehéz ügy.
Egyébként meg nappali. A másfél éves meg ha alszik, az miért baj? Nincs mindenhol külön szoba a gyereknek. Ennél már csak az gázabb, mikor bejött a 2,5 éves a hálónkba és nézett minket. Pedig neki külön szobája van...
Egy szobában vagyunk még mi is, mert a felső szint félig van kész. A mi ágyunk és a kislányunk ágya a nappali két egymással szemben lévő sarkában van, a szoba 30nm, tehát nem kicsi, nem mellettünk alszik a gyerek.
És mi úgy oldjuk meg, hogy amikor lefektetjük, akkor mi még ki szoktunk menni internetezni, fürdeni..stb. Mire végzünk, már rég alszik. Úgyhogy nincs akadálya a szeretkezésnek! Soha! nem ébredt még fel, pedig lassan 3 éves. Persze, nem hangoskodunk, de azért megy a lepedőakrobatika rendesen! :D
Szerintem nem gáz egy szobában szeretkezni a gyerekkel!
Sok anyuka túlparáz mindent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!