Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik egy szobában alszanak a...

Akik egy szobában alszanak a gyerekkel, hogy oldják meg a szeretkezést?

Figyelt kérdés
Üdv, 38 éves férfi vagyok, van egy 1,5 éves kislányunk, akit ideiglenesen át kellett költöztetni a szobánkba, mert egy enyhe tüdőbetegsége van és az eddigi szobája a ház másik végében volt, így nem tudtuk szemmel tartani, ha éjszaka valami gond lenne. Még pár hétig így lesz, amíg nem sikerül átalakítani a helyiségeket. Viszont az együttléteket nem tudjuk megoldani így, mert bár alszik a kiságyban, a feleségem mániája, hogy a gyerek felébred és megijed. Aki volt már hasonló helyzetben, hogy oldotta meg?
2012. dec. 18. 23:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy azért keres kifogást, mert nagyon félti a gyereket. Egyes nők ilyenkor teljesen más lelkiállapotba kerülnek, legkevésbé az együttléteket kívánja, amikor minden gondolata a gyerek egészsége körül forog...

Én mondjuk simán "kivennék" 1 órát, hiszen ha történik valami ott vagytok, illetve az nem sok idő. És gondolom valamikor alszotok is, tehát ugyanmindegy, hiszen így sem figyeltek rá nonstop.

Már írtak tippeket, ha azok nálatok nem jöhetnek szóba, akkor ház ez van. Azért szerintem ki lehetne ezt bírni, pláne úgy, hogy néha egy-egy rövid menet azért van. (Azt írtad, csak pár hétig lesz így, nem örökre.) Megértem, hogy ez így egy idő után bosszantó, de a te gyereked is, ennyi áldozatot legyél már képes meghozni.

Egyébként szerintem nem ijedne meg a gyerek. Én nagyon ellenzem az ilyesmit (szüleim időnként előttem kezdtek bele a dolgokba, azóta is rosszul vagyok, ha eszembe jut az az időszak, igaz én már jóval idősebb voltam), de szerintem ő még olyan kicsi, hogy nem okozna ez traumát neki. Vagyis gondolom, hogy éjszaka csinálnátok, csendben, sötétben.

Úgyis meghalljátok, ha felébred, ha pedig kiságyban van, akkor ha jól értem el sem tud mászkálni, tehát nagy gond nem lenne, nem teremne ott hirtelen és nem látna mindent premier plánban...

2012. dec. 19. 01:56
 12/19 anonim ***** válasza:
53%

Némi pszichológiai megközelítéssel, két dolog lehet mögötte, valószínűleg egyszerre.

Először is ha akarná a szexet veled, akkor saját maga találná ki a megoldást. Tehát bajban vagy. Most vizsgázol, vizsgáztat a feleséged, tudat alatt. Nem tudja, hogy megbízhat-e benned egy ilyen helyzetben, ezért megpróbáltat. Ha átmész, nem fog kifogásokat keresni, emiatt ne aggódj. :) Ha nem mész át, nem jó világ jön.

A teszt arról szól, hogy milyen férfi vagy. Hogyan reagálsz a helyzetre. Állj mint kőszikla a viharban, szabadon, függetlenül, hűen, ezt akarja látni. Mutasd, hogy teljesen hidegen hagy, ha most hetekig nincs együttlét. Vedd teljesen előtérbe a gyereket, azonnal ugorj, amint szükséges (a kicsi részéről, pl. felébred stb. és más esetekben is, napközben). Legyen a gyerek az első (mindenképpen, de most különösen).

Hidd el, kis idő után meg fog változni a feleséged, mert látja: egy Férfi van mellette. Egyúttal piszkálni fogja az, hogy nem akarod állandóan a szexet, viszont imponálni fog neki, hogy a gyerek az első. Az eredmény: ő fogja akarni.

Csak aztán maradjon meg a "gyerek az első"-módi továbbra is. ;)))

2012. dec. 19. 03:39
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
+ és persze ne hidegülj el tőle, sőt, csupán légy szabad, ún. öndeterminált.
2012. dec. 19. 03:41
 14/19 anonim ***** válasza:
64%
Ha tud nagymama v vki vigyázni 1-2 órát a gyerekre, akkor lépjetek le karácsonyi vásárlás indokkal és keressetek egy félreeső helyet az erdőben/autóban:) Ha megtehetitek, akkor szobát is bérelhettek. Amúgy én megértem a feleségedet, ha a gyerekem súlyos beteg lenne, én se bírnék másra gondolni, és nem tudnám elengedni magam egy ilyen dologhoz. Talán még lelkiismeretfurdalást is éreznek,h én itt elvagyok a gyerek meg épp fulladozik. Sosem bocsátanám meg magamnak, ha ne adj Isten történne vele vmi, én meg ahelyett,h vele lennék, csak magamra gondolok. Persze lehet mondani, hogy ez így hülyeség meg ilyesmi, de anyai ösztönöktől/ érzésektől nem könnyű elvonatkoztatni. Valószínűleg most így olyan lesz, mint amikor szülés 6 hétig nem lehettek még együtt. Próbáld meg kibírni, azt is túlélted, pedig akkor még gyors esetekre se volt esély.
2012. dec. 19. 09:43
 15/19 anonim ***** válasza:
50%

lehet, nem tud kikapcsolni a feleséged. Nehéz ügy.

Egyébként meg nappali. A másfél éves meg ha alszik, az miért baj? Nincs mindenhol külön szoba a gyereknek. Ennél már csak az gázabb, mikor bejött a 2,5 éves a hálónkba és nézett minket. Pedig neki külön szobája van...

2012. dec. 19. 09:46
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Egy szobában vagyunk még mi is, mert a felső szint félig van kész. A mi ágyunk és a kislányunk ágya a nappali két egymással szemben lévő sarkában van, a szoba 30nm, tehát nem kicsi, nem mellettünk alszik a gyerek.

És mi úgy oldjuk meg, hogy amikor lefektetjük, akkor mi még ki szoktunk menni internetezni, fürdeni..stb. Mire végzünk, már rég alszik. Úgyhogy nincs akadálya a szeretkezésnek! Soha! nem ébredt még fel, pedig lassan 3 éves. Persze, nem hangoskodunk, de azért megy a lepedőakrobatika rendesen! :D

Szerintem nem gáz egy szobában szeretkezni a gyerekkel!

Sok anyuka túlparáz mindent!

2012. dec. 19. 12:16
 17/19 anonim ***** válasza:
60%
Ha a gyermek elvan látva, szépen bealszik utána egy közös habos fürdő s közben. :) Tisztálkodni úgyis kell szóval még össze is van kötve a kettő.
2012. dec. 19. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:
84%
Konyhapult, konyhaasztal, mosógép, nappali kanapé, szőnyeg, fürdőkàd, zuhany. Nekem nincs gyerekem, kreativitàsom annàl több. Nem csak àgyban lehet csinàlni, sőt...
2012. dec. 19. 13:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Vagy napközben kis időre áthív6játok valamelyikőtök szüleit és akkor kicsit le tudnátok lépni, és a kislány is biztos kezekben lenne.
2022. febr. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!