Nők ti hogy viselitek azt amikor a férjeteknek van egy másik családja is 1 gyerekkel?
Figyelt kérdés
a férjemnek az előző élettársától lett 1 lánya, igaz hogy egyáltalán nem is tartják a kapcsolatot már 5 éve nem látta őket mégsem tudom elviselni hogy minden nap beszél róluk és van már 1 három hós lányunk,állandóan a másikhoz hasonlitja.egyszerűen már nem tudom ezt elviselni.2012. nov. 27. 17:38
1/14 anonim válasza:
Így ismerted meg, így fogadtad el, így szültél neki gyereket. Így már baromira nincs jog ezen hisztizni.
2/14 anonim válasza:
Miért nem láthatja a másik gyereket a férjed?
Ha a volt nő tiltja, forduljatok a gyámügyhöz, hiszen ehhez nincs joga, ráadásul most már a ti gyereketek testvére is egyben.
Az én férjemnek is van egy lánya, de ő kéthetente mindig megy hozzá.
Nem mondom, hogy könnyű volt megemészteni, elfogadni ezt, sőt...
De most, hogy nekünk is születik babánk, már nem csak rólam szól a dolog.
Annyira önző pedig nem lehetek, hogy a gyermekemtől eltiltsam a testvérét.
3/14 anonim válasza:
A kislanyodnak van egy feltestvere, ezt emlegeti a parod, amit fogadj el, s eppen azert, mert a gyerekednek a testvere! A parodat megkerheted,hogy az elozo kapcsolatarol ne beszeljen naponta pl.
4/14 anonim válasza:
Érdekes az a helyzet, ahol a pasi 5 éve nem látta a gyerekét, egy másik nő mégis szül neki...
5/14 anonim válasza:
Hát annak kéne természetesnek lenni, hogy beszél a másik lányáról, főként ha még nem is láthatja őt! Hiszen a GYEREKE!!! A közös gyereketekkel gondolom minden nap találkozik, beszámolsz neki a napjáról. El sem tudom képzelni, milyen elképesztő nehéz lehet, hogy 5 éve nem látta az első lányát, borzalmas lehet. Te pedig hisztizel, már ne haragudj! Így ismerted meg, így fogadtad el, úgyhogy barátkozz meg a gondolattal, hogy a másik lánya mindig is része lesz az életének, ha vele maradsz, akkor a tiédnek is. Sőt! Még azt javaslom, próbáld segíteni, hogy tudjanak találkozni, bár azt nem írtad, miért nem látta már 5 éve.
6/14 anonim válasza:
örülj neki. mert ha netán ti is elváltok, majd a te gyerekedről is beszél.. mondjuk nem értem, miért nem látogatja???
7/14 anonim válasza:
Először is tudni kéne, hogy miért nem látogatja a gyerekét.
De igazából mindegy is: így fogadtad el, így vállaltál vele gyereket. Nincs jogod utólag reklamálni.
Te mit szólnál, ha elválnátok és onnantól elfelejtené hogy van egy gyereke? Nem látogatná, nem beszélne róla?
8/14 anonim válasza:
Képzeld még a közös lakásból is fog örökölni az első gyereke. Milyen nők vannak komolyan, minek kezdesz gyerekes férfival ha nem tudod ennek a feltételeit vállalni.
9/14 anonim válasza:
Szinte biztosan azért beszél róla ennyit, mert hiányzik neki. Bár nem írtad le a körülményeket illetve az okokat, amik odáig vezettek, hogy nem látja a lányát 5 éve, de biztos vagyok benne, hogy ő így próbálja ezt megemészteni és feldolgozni. Ha ennyit beszél róla, akkor egyértelmű, hogy nagyon szeretné látni. Szerintem segítened kellene neki, hogy találkozhassanak, és ne legyél ezért mérges rá. Amikor megismerted, már tisztában voltál vele, hogy van egy gyermeke, akiért felelősséggel tartozik. Amikor összejöttetek, már akkor sem látogatta? Akkor ez nem volt furcsa? Tudod az sohasem normális, ha az apa és gyermeke szétszakad. Az mindig valamilyen lelki töréssel jár együtt, olyan teherrel, amit nehéz elviselni. Segíts neki, beszéljetek róla, légy megértő.
10/14 A kérdező kommentje:
Azért nem látta 5 éve mert az előző élettársával csúnyán viselkedett megcsalta soha nem volt otthon, igy a nő elment egy anyaotthonba majd külföldre költözött a kislánnyal. Hozzáteszem velünk teljesen normális tanult a hibájából mert őket ezek ellenére utólag rádöbbenve nagyon szerette s ez az ami zavar, legfőképpen a volt élettársa, volt már hogy vitáink során felhozta hogy az a baj velem hogy nem olyan vagyok mint a másik nő. Hazudnék ha azt mondanám hogy a kislánya nem zavar de persze ha szeretné nyugodtan tarthatná a kapcsolatot vele nem szólnék érte, de nem valószínű hogy túl tudnám magam tenni rajta
2012. nov. 27. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!