Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők ti hogy viselitek azt...

Nők ti hogy viselitek azt amikor a férjeteknek van egy másik családja is 1 gyerekkel?

Figyelt kérdés
a férjemnek az előző élettársától lett 1 lánya, igaz hogy egyáltalán nem is tartják a kapcsolatot már 5 éve nem látta őket mégsem tudom elviselni hogy minden nap beszél róluk és van már 1 három hós lányunk,állandóan a másikhoz hasonlitja.egyszerűen már nem tudom ezt elviselni.
2012. nov. 27. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Üljetek le és beszéljétek meg. Minden gyerek más, ezt a gyermeket ne hasonlítsa a másikhoz, és Téged se az exéhez!

Nem, engem nem zavarna, ha beszélne a másik gyerekéről, vagy néha a exéről, de a összehasonlításért biztos leöntöttem már volna egy pohár vízzel.

Én sem mondok ilyeneket a páromnak, h bezzeg az exem így meg úgy, mert Ő jobb volt. Ha annyira jobb lett volna akkor nem hagytam volna ott (párod nem csalta volna meg), nemde?

24/N

2012. nov. 27. 18:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az lenne a furcsa, ha nem beszélne a gyerekéről. Ugyanolyan gyereke ő is, mint a ti közös babátok.

Engem ez sokkal jobban aggasztana a helyedben: "megcsalta soha nem volt otthon,"

2012. nov. 27. 18:20
 13/14 A kérdező kommentje:

18:14es

Igen igazad van énis ezt gondolom ha annyira jó lett volna akkor nem csinálja azt mellette amit csinált, de tőlem ne várja azt hogy azt mondjam neki hogy én azt se bánom ha megcsal vagy ha haza se jön csak ne hagyjon el. Mert az exe ezt mondta mindig neki.

2012. nov. 27. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:
És ugyan a kislány miért zavar? Talán az anyját látod benne, vagy attól félsz, hogy a közös gyereketeket nem fogja annyira szeretni?
2012. nov. 27. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!