Fiatal anyuka 2 kis gyerekkel kinek kéne már?!
apuka lelépett anyuka egyedül maradt a 2 kisgyerekével.
25 éves.
hogyan kezdhetne új életet?
kinek kéne egy 2 gyerekes anyuka?
boldog lehetne valaha?
Persze, hogy az lehet, de egy valamit azért megemlítenék, annak ellenére, hogy tabutéma, és sz.rrá fognak engem fikázni érte:
Nagyon oda kell figyelned a párválasztásra. Nagyon sok gyerek issza annak a levét, hogy anyu újraházasodott, másnak is szült gyereket, függővé tette a családja helyzetét egy idegen férfitól. Én azt mondom, elsősorban mostmár anya vagy, és az ő érdeküket kell nézned. Inkább egy csonka család, mint egy szemét nevelőapa.
Igaza van az elsőnek. Mindenképpen jól ismerd meg először a pasit, nehogy beválassz valami hülyét.
Vannak nagyon rendes emberek is, csak sokáig kell keresni, nem szabad beleugrani valami bizonytalanba rögtön.
Valóban. Akinek két gyereke van már, az elsősorban anya és a gyerekek érdeke az első.
Hogy kellene -e valakinek? Nekem biztosan nem, mert ilyen fiatalon a saját családomat tervezném, nem más gyerekeit és zavaros volt férjes kapcsolatát vállalnám át.
A kedves anyuka nem öreg, hogy ne kezdhetne új életet.
Avval a férfival aki szeretni fogja őt és gyermekeit,avval igenis boldog lesz.A volt munkahelyemen egy barátnőm,szintén így járt.Telt múlt az idő,és párjára talált akivel azóta is együtt vannak(9éve).
40/F
Az anyám 26 évesen 3 gyerekkel maradt özvegy. Nem keresett másik pasit, nem voltak szeretői, mégis tisztességesen felnevelt bennünket. Nem volt boldogtalan és ma sem az.
Azt mondja hogy egy anyának a gyerekei legyenek az elsők. Férfi nélkül is létezik élet.
"Bölcs ember válasza:
Úgy kell neki, gondolom külső alapján válaszott egy alfahím, de parasztot, mert hogy neki az kellett, biztos vele akart felvágni a barátnői előtt, hát így járt."
Hát, te tényleg nagyon bölcs vagy, akár egy rántott hal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!