Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal anyuka 2 kis gyerekkel...

Fiatal anyuka 2 kis gyerekkel kinek kéne már?!

Figyelt kérdés

apuka lelépett anyuka egyedül maradt a 2 kisgyerekével.

25 éves.

hogyan kezdhetne új életet?

kinek kéne egy 2 gyerekes anyuka?

boldog lehetne valaha?

2012. nov. 29. 16:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
24%

Harmincnéhány éves háromgyerekes nő, akit elhagyott a férje, kinek kéne már?! Mindenkinek! Ezt a csajt mindenki akarja, hihetetlenül dögösnek és okosnak tartják őt, nagyon népszerű!

(ismerősöm)

2012. nov. 29. 20:29
 22/27 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó: Csak kérdés, h mire kellene.
2012. nov. 29. 20:34
 23/27 anonim ***** válasza:
69%

Hát én nő vagyok, de nekem nem. Isten mentsen. Alapból elvált nő se kéne, nemhogy olyan, akinek gyereke van.

De ez én vagyok, elég sokan szereznek maguknak több gyerekkel új párt.

Viszont az elsőnek igaza van. Rengeteg gyerek szív az anyja párválasztása miatt.

2012. nov. 29. 22:13
 24/27 anonim ***** válasza:
94%

a gyerekek már most megszívták az előző párválasztást. mondd, mégis mi a ...ért kellett neked 25 éves korodra 2 gyerek?

felelőtlen vagy, és jó ha már most tudod, h a kicsikkel toltál ki. ezen már nem tudsz változtatni, de jobbá még teheted.

állj a saját lábadra, gyakorold az önismeretet, utána pasizz. most a gyerekeid az elsők.

való igaz, hogy a legtöbb korban hozzád illő pasi jó esetben még az első házasságát tervezgeti, vagy épp benne van egy kapcsolatban, ahol a saját gyerekét neveli.

30-as elváltak jöhetnek szóba, de ők a hátuk közepére nem kívánnak annyi nyűgöt és kiadást, ami miattad jelentkezne az életükben.

2012. nov. 29. 23:02
 25/27 anonim ***** válasza:
94%

"Fiatal anyuka 2 kis gyerekkel"

Az ilyen nő nem párt keres, hanem eltartót!

Egy pasi már "elmenekült" mellőle, most jöhet a következő.

Csak a pénzt adja majd haza neki a pasi,

és ha valamiért rá akar majd szólni a gyerekre, akkor meg megkapja,

hogy "ne szóljál rá, nem a te gyereked"!!

2012. nov. 30. 03:41
 26/27 anonim ***** válasza:
73%

Miért kell az elvált nőket hibáztatni??!

Egyik pasasnak sincs a homlokára írva, hogy 5 év múlva meghülyül!A kapcsolat kezdetén mindenki a legjobb oldalát mutatja, és van aki valóban nagyon jó ember, aztán egyszer csak megváltozik, mert az emberek változnak!A kapcsolat is változhat.És akkor elválnak.Na és?Az még nem jelenti azt, hogy az elvált ember más valakivel nem tud majd kialakítani egy jobb kapcsolatot.Ennek semmi köze ahhoz, van.e gyereke, vagy nincs.

Apuka lelépett....És erről az anyuka tehet?Sok pasi nagyon jól meg tudja játszani ám az odaadó férjet és apukát, miközben fűvel-fával csalja az asszonyt, aztán ha jobb helyett talál, angolosan távozik.Ilyenkor cseszheti az anyuka az előrelátását,többnyire akkor derül ki a turpisság, mikor már rég késő!

Csak a gyerekért élni pedig nem biztos, hogy jó dolog, mert lehet, hogy a gyerek jobban örülne inkább egy jó pótapának.Nem szabad begubózni egy tetű pasas miatt, aki lelépett.Élni kell , csak ésszel és még jobban kinyitni a szemed, ha összejössz valakivel.

2012. nov. 30. 07:45
 27/27 anonim ***** válasza:
57%

A fene nem hibáztatja, de attól még ki nem állom a többségüket, pedig nő vagyok.

Elvált férfi se kéne, nekem olyan nem kell, akit már ilyen téren "használtak".

Nőből meg aztán főleg.

Szóval mondhatjátok, hogy minek hibáztatni, válassz akkor ilyet magadnak és kész, de mindenkinek joga van olyat választani, akinek tényleg első, nem csak isten tudja hanyadik.

2012. dec. 1. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!