Fiatal anyuka 2 kis gyerekkel kinek kéne már?!
apuka lelépett anyuka egyedül maradt a 2 kisgyerekével.
25 éves.
hogyan kezdhetne új életet?
kinek kéne egy 2 gyerekes anyuka?
boldog lehetne valaha?
Ne haragudj, de én először arra összpontosítanék hogy egyenesbe kerüljünk, hogy feldolgozzam a válást és a gyerekek is megbarátkozzanak az új helyzettel.
Ha ez megvan, utána jöhet az új pasi. Nem kell egy szar kapcsolatból egy másikba menekülni.
mért maradnál egyedül?
ismerek olyan korodbeli, meg idősebb fiút, férfit, akinek a barátnőjének van gyereke, és imádja őt is és a gyereket is.
Sok pasi szereti a gyerekeket, és nem csak a sajátját.
A pasik nagyon bizalmatlanok a gyerekes nőkkel szemben és joggal. Nem tudhatják, a nő érzelmei valódiak, vagy csak a gyerekeit akarja eltartatni valakivel.
Kérdező! Találhatsz párt, amennyiben az anyagi helyzeted rendezett, erős és önálló vagy, azt látják rajtad, h nem balekot keresel, hiszen egyedül is megállsz a lábadon.
"Nekem, ha már lenne gyerekem és úgy hagyna el/halna meg a párom, akkor a gyerekkel maradnék és neki szentelném az életem, a gyerek tenne boldoggá."
Mi az, hogy a "gyerekkel maradnék"? Ez nem választás kérdése, a te gyereked, veled marad.
Viszont nem szabad csak a gyereknek élni és csak neki szentelni az életed, mert egyszer az a gyerek felnő, és te meg ott maradsz egyedül.
Nem tudom, mikor lépett le az apa, de előbb tedd rendbe az életed, rendezkedj be, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat az új felállásban, és akkor kezdj el párt keresni. Plusz legyen, ne pótlék.
Pont a napokban volt itt egy hasonló történet.
A gyerekes csajszi elvetette magát egy pasival,
sőt a pasi pénzén még le is diplomázott.
Most már viszont nem felel meg neki a srác mert nincsen diplomája, és most már a nő "élni akar".
Tehát csak óvatosan, mert hamar balek szerepbe kerülhet egy férfi!!
Először is állj a saját lábadra,ne függj senkitől!Azért ne keress párt mert nem akarsz egyedül maradni,az majd jön magától.Tudom milyen érzés van benned mert én is voltam ebben a "kezdeti" fázisban.Aztán majd te is rájössz,hogy nem ez az első szempont!
És az nagyon jó érzés tud lenni,hogy te is megtudsz adni anélkül mindent a gyerekeidnek,hogy valakire rászorulj.
Sok sikert kívánok!
Anyu minket hármunkat egyedül nevelt, apám ivott, elváltak, elsős kisiskolás korom óta nem foglalkozik velünk, azóta nem láttam. Anyunak soha nem volt senkije, mindig azt "mondta", neki a gyerek az első.
Most így visszagondolva, azért jó lett volna, ha talál egy normális pasit, és lett volna egy apám... :(
lehetsz boldog, de ahhoz neked is kell tenned.
szerintem akkor találhatsz (jó) párt magadnak, ha rendbe szedted magad, az életed, az önértékelésed.
Ha nem azt érzik rajtad, hogy bepánikolva vagy megkeseredve kapkodsz valaki után.
nem te leszel az első olyan nő, aki úgy talál magának új párt, hogy már van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!