Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mertek pukizni a párotok előtt?

Mertek pukizni a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Nem viccből kérdezem. Oké, hogy természetes dolog, meg inkább az jöjjön ki, mint az ügyelet, de nektek mennyire természetes, hogy amikor fellibben a takaró, annak szaga van? Ügyeltek a "kivitelezésre" vagy ha jönni akar, hagy jöjjön? Barátnőmék szobájába már nem merek bemenni, úgy telepukizza a párja...
2012. dec. 18. 19:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Merni merek, de nem szoktam, félrevonulok, és ő is. Ha "kicsúszik", akkor nincs belőle gond, nem szégyenkezünk, hisz valóban természetes, de azért szándékosan nem fingjuk tele a szobát. Én is inkább kimegyek a helyiségből, ha rámjön, pl. bevonulok a fürdőbe, vagy egy másik szobába. Nálunk ez a megszokott, nem akarjuk egymásét szagolgatni. Tudjuk, hogy természetes biológiai folyamat, azt is tudjuk, hogy mindkettőnk szokott, de nem akarjuk, hogy a kapcsolat része legyen. Sz*rás közben sem nézzük egymást, ez mindenkinek természetes. Akkor a szagot miért kéne természetesnek venni és elviselni?
2012. dec. 18. 20:24
 12/24 anonim ***** válasza:
87%

Együtt élünk, semmi ilyen nem tabu.

Egész nap viselkedni kell, otthon eressze legalább el magát az ember.

24N

2012. dec. 18. 20:38
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

Most már igen,de volt olyan a kapcsolatunk elején akkor már együtt voltunk 2éve,de nem éltünk együtt és amikor összeköltöztünk kimentem pukizni ő tudta miért megyek mert mondtam,hogy nem szeretném az orra alá.

Na lényeg az ajtóig értem vele és mikor benyitottam újból a szobába a szag hamarabb odaért mint én hozzá!!:)

Ez azért volt nagyon ciki mert én vagyok a nő. Azóta se tudtuk ezt elfelejteni,mindig jót röhögünk rajta!

2012. dec. 18. 20:43
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
Én párom az direkt pukizik. Reped a gyatya rendesen. És evés közbe is sajnos. :(
2012. dec. 18. 21:08
 15/24 anonim ***** válasza:
82%

csak azt nem értem, ha én leírom, hogy nálunk hogy van, az hogy lehet valakinek hasznos ill. nem hasznos??? az ilyen válaszokat, ahol nem is véleményt kérnek, miért kell lepontozni???

BE KÉNE MÁR SZÜNTETNI AZ EGÉSZ OLDALON EZT A KU.VA PONTOZGATÁST!!! MODERÁTOROK!!! REMÉLEM LÁTJÁTOK!!!

2012. dec. 18. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

Normális esetben azért az ember nem pukizik napi 24 órában :)

Az a kevés meg hadd jöjjön, szép is lenne, ha életem szerelme mellett egy puki miatt rohangálnom kellene kifele, mert jajj, mi lesz...

Mondjuk ha nagyon sokat pukizna valamelyikünk, akkor alap, hogy ablakot kitárjuk pár percre + egy füstölőt meggyújtunk, főleg, ha jön valaki.

2012. dec. 18. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt élünk 3 éve, de nem jellemző, mászkálunk a lakásban közben előfordul, de hallani nem halljuk a másikat. Egyszer egyszer elvétve, de azzal semmi gond.

Viszont a kutyánk, -én nem hittem el, amikor mondták, hogy ők is szoktak-, na, ő aztán hangosan pukkantgat, irtó büdöseket, azon nagyokat nevetünk!

:D

2012. dec. 18. 22:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, a kutyák nemhogy szoktak, SOKKAL rosszabbat szoktak az embernél :D

Mi is volt, hogy nagy nyugodtan filmeztünk, mellettünk édesen pihent a kutya, aztán jött a meglepetés...Azt hittem, hogy helyben meghalok, a gyomrom azonnal megfájdult, és öklendezni is kezdtem a szagtól :D Szegény kutyusunk nem értette, miért zavartam ki azonnal. Mondjuk értelme nem sok volt, mert a szagfelhő nálunk maradt :D

2012. dec. 18. 22:14
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőm mesélte, hogy szerelőt kellett kihívniuk, és a szerelő mögötti díványra ült a macskájával. Az meg olyan hangosat (!) és büdöset fingott, hogy a szerelő nem hitte el, hogy a macska volt :D barátnőm nem győzött mentegetőzni, hogy de hát a macsek volt :D
2012. dec. 18. 22:27
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók ezek az állatos sztorik :D

Az egyik ismerősöm mesélte, h éppen lefeküdt és a nem túl bújós cicájuk odafeküdt a fejéhez. Ó, de aranyos, ...

kisvártatva egy olyat pukkantott oda a macsek, hogy húúú

:DDD

addig tartott az idill

2012. dec. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!