Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szoktatok jó hangosat pukizni a párotok előtt? Őszintén!
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 22:09
1/44 anonim válasza:
Szoktam. Eleinte nem mertem,de sajnos rossz az emésztésem, sok a gáz..ha nem engedem ki, úgy begörcsölök, hogy 10 gyógyszer sem használna. Ő erőszakolta ki belőlem,hogy csináljam már, mert ne szenvedjek. Azóta simán, minden rossz érzés nélkül, akár mellette az ágyban is. Nem zavarja,néha kacag egyet. Ennyi.
21/L
3/44 anonim válasza:
Szoktam. Ő meg olyanokat böfög, h örüljek, h nem szakad ránk a plafon...
Inkább az jöjjön ki, mint a mentő...
4/44 anonim válasza:
Én nem ...még 4 év után is szégyenlem...inkább halkan csendben kieresztem :D
5/44 anonim válasza:
szoktam :)
nincs benne semmi szégyellni való.
6/44 anonim válasza:
Még nem volt rá példa, előző kapcsolatomban meg nem emlékszem, hogy lett volna ilyen. Olyan viszont volt, hogy felpattantam, kipucsítottam az ajtón amíg eleresztettem magam, aztán visszamentem :D
7/44 anonim válasza:
Nem soha 8 év után sem,nem nőies!!!
8/44 anonim válasza:
Nőies???
Mi nem nőies?
Az élethez, emésztés folyamatához tartozik!
Akik még ezt is szégyenlik egymás előtt azok, hogy élnek őszintén?
9/44 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem tartozik az őszinteséghez!
És nem a pukizás nem nőies hanem az ha mások előtt csinálod!!!!!!!!!!!!!!!!
10/44 anonim válasza:
Ésakkor csodálkoztok,ha a pasitok majd egy olyan nő felé néz,aki nem fingik az orra alá...nem a párotok előtt kell ezt csinálni,arra ott van a WC,ki lehet menni.Nagyon szexisek és kívánatosak lehettek olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!