Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mertek pukizni a párotok előtt?

Mertek pukizni a párotok előtt?

Figyelt kérdés
Nem viccből kérdezem. Oké, hogy természetes dolog, meg inkább az jöjjön ki, mint az ügyelet, de nektek mennyire természetes, hogy amikor fellibben a takaró, annak szaga van? Ügyeltek a "kivitelezésre" vagy ha jönni akar, hagy jöjjön? Barátnőmék szobájába már nem merek bemenni, úgy telepukizza a párja...
2012. dec. 18. 19:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%
Asztalnál és idegenek előtt nincs pukizás. Otthon kettesben van mindkét részről.
2012. dec. 18. 19:49
 2/24 anonim ***** válasza:
77%

szoktunk egymás előtt persze..

azért ez a bizalom jele is:)

szoktunk. azért nem mindig,és azért ha nem kell annyira akkor inkább kimegyek,vagy elvonulok,de ha kiugrik hát kiugrik. nem szégyellünk egymás előtt,büfögni,pukizni stb.

2012. dec. 18. 19:51
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
Nem így mondanám, hogy merek. Szándékosan nem pukizunk egymás orra alá, de ha véletlenül kicsúszik, akkor nem csinálunk belőle nagy ügyet. Van, hogy olyan szituációban csúszik ki valakinek, hogy percekig nevetünk rajta. Szerintem egy pár életéhez ez is hozzátartozik.
2012. dec. 18. 19:51
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
Simán, mert együtt élünk. Na meg vegetáriánus vagyok, és imádom a babot, a kukoricát, a borsót, a lencsét, a szőlőt, a kajszibarackot... soroljam? Jön a szél ezerrel, de nem tudok vele mit csinálni. Minden egyes szellentés előtt nem tudok kirohanni a WC-re, szinte ott lehetnék egész nap. A másik meg -amit a barátnőm is tud-, hogy aminek ki kell jönnie, az csak jöjjön ki. Sokkal rosszabb, ha az ember kínlódik, aztán a végén bélcsavarodása vagy egyéb baja lesz. Hát, akkor már inkább a puki, meg utána egy bocs... :) Ha a barátnőmre jön rá, én sem sértődök meg miatta, mert teljesen megértem.
2012. dec. 18. 19:55
 5/24 anonim ***** válasza:
64%

Igen.

Mivel 180 km köztünk a távolság, több napot töltünk egyszerre egymásnál, és elég nehézkes lenne kibírni anélkül. Eleinte még nagyvécézni sem mertem náluk, és mire hazaértem, úgy éreztem, megszakadok..

Most már szerencsére ezzel nincsen gond, egy éve vagyunk együtt, és kb. a 3. hónapban mertünk egymás előtt pukizni. :D Legalábbis én, mert én vagyok a lány, és cikibbnek éreztem. Persze az anyukája előtt nem szoktam, de ha kettesben vagyunk, már nem érzem cikinek.

L/18

6/24 anonim ***** válasza:
84%
Mi sem pukizunk egymás orra alá szándékosan! Ha kicsúszik nevetünk rajta, semmi gond! Ha tehetjük inkább elvonulunk például a fürdőbe. Nem tabu dolgok ezek egyáltalán nálunk, de direktbe, viccből nem csináljuk!
 7/24 anonim ***** válasza:
82%

mi nem szoktunk. párom sem és én sem. ő álmában rendszeresen, de azt meg ugye nem tudja szabályozni. álmomban biztos én is szoktam. lassan 4 éve együtt vagyunk, már házasok, de én még egyszer sem csináltam előtte, mellette.

ő egyszer csinálta, hátulról felkapott, felemelt és hirtelen pukizott egy jó nagyot, azon a mai napig röhögünk, hogy kishíján "összeszarta" magát az erőlködéstől :)

22L

2012. dec. 18. 20:01
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

igen, szoktunk egymás előtt, de "nem játzunk rá". attól, h csináljuk, még diszkréten csináljuk, nem közönségesen. másrészről évek óta együtt élünk, szerintem természetes velejárója ez is, nem rohanok át egy másik helyiségbe, mintha valami, idegen, vendég lenne nálam. a takaró alá szellentés tényleg kellemetlen tud lenni, de ember legyen a talpán, aki kiszáll a meleg takaró alól az éjszaka közepén, csak hogy az előszobában szellentsen :)

szellőztetni meg amúgy is kell, az például ezeket a szagokat is elűzi

2012. dec. 18. 20:04
 9/24 anonim ***** válasza:
79%
Együtt élünk, természetesen mi is szoktuk. Én azért figyelek rá, meg nem is kell annyiszor, de nem mindig rohanok ki a szobából emiatt. A barátom nem fogja vissza magát, mindig viccet csinál belőle én meg jókat kacarászok rajta. :) Azért az vicces, hogy még azt is imádom benne mikor pukizik. :D
2012. dec. 18. 20:10
 10/24 anonim ***** válasza:
82%

Nálunk lány létemre én vagyok a pukisabb, de már kicsi korom óta, na meg rájátszik a dologra hogy tejérzékeny vagyok, de megveszek a tejtermékekért :D sajt, tejföl, ide mindet! :D

Viszont párom is szokott néha, csak ő diszkrétebb mint én. De olyan cuki, mert tagadja, meg mozgatja a széket, hogy az recsegett :D hehe de jót kacagok most is :D

2012. dec. 18. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!