Mertek pukizni a párotok előtt?
szoktunk egymás előtt persze..
azért ez a bizalom jele is:)
szoktunk. azért nem mindig,és azért ha nem kell annyira akkor inkább kimegyek,vagy elvonulok,de ha kiugrik hát kiugrik. nem szégyellünk egymás előtt,büfögni,pukizni stb.
Igen.
Mivel 180 km köztünk a távolság, több napot töltünk egyszerre egymásnál, és elég nehézkes lenne kibírni anélkül. Eleinte még nagyvécézni sem mertem náluk, és mire hazaértem, úgy éreztem, megszakadok..
Most már szerencsére ezzel nincsen gond, egy éve vagyunk együtt, és kb. a 3. hónapban mertünk egymás előtt pukizni. :D Legalábbis én, mert én vagyok a lány, és cikibbnek éreztem. Persze az anyukája előtt nem szoktam, de ha kettesben vagyunk, már nem érzem cikinek.
L/18
mi nem szoktunk. párom sem és én sem. ő álmában rendszeresen, de azt meg ugye nem tudja szabályozni. álmomban biztos én is szoktam. lassan 4 éve együtt vagyunk, már házasok, de én még egyszer sem csináltam előtte, mellette.
ő egyszer csinálta, hátulról felkapott, felemelt és hirtelen pukizott egy jó nagyot, azon a mai napig röhögünk, hogy kishíján "összeszarta" magát az erőlködéstől :)
22L
igen, szoktunk egymás előtt, de "nem játzunk rá". attól, h csináljuk, még diszkréten csináljuk, nem közönségesen. másrészről évek óta együtt élünk, szerintem természetes velejárója ez is, nem rohanok át egy másik helyiségbe, mintha valami, idegen, vendég lenne nálam. a takaró alá szellentés tényleg kellemetlen tud lenni, de ember legyen a talpán, aki kiszáll a meleg takaró alól az éjszaka közepén, csak hogy az előszobában szellentsen :)
szellőztetni meg amúgy is kell, az például ezeket a szagokat is elűzi
Nálunk lány létemre én vagyok a pukisabb, de már kicsi korom óta, na meg rájátszik a dologra hogy tejérzékeny vagyok, de megveszek a tejtermékekért :D sajt, tejföl, ide mindet! :D
Viszont párom is szokott néha, csak ő diszkrétebb mint én. De olyan cuki, mert tagadja, meg mozgatja a széket, hogy az recsegett :D hehe de jót kacagok most is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!