Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktatok pukizni a párotok előtt? Cikinek tartjátok? Vagy tök természetes?
Mi szoktunk egymás előtt...
Én röhögök, amikor a barátnőm csinálja, amikor meg Én, akkor hallgatom, hogy mekkora paraszt vagyok!
Aki bent tartja annak bélcsavarodása lesz és ezáltal székrekedése...
Én szeretem a barátnőm belső "értékeit" nem baj, ha néha kienged belőle valamicskét!!!
Én úgy gondolom ha neki szabad akkor nekem is. Hülyeség h maradjon a nő nőies és ne pukizzon, mert akkor ennyi erővel maradhatna a férfi is férfias, ő se pukizzon előttem.
Persze az más tészta h ha a pasi nem pukizik a barátnője előtt, akkor alap h a csaj is tartja magát. De ritka az olyan pasi aki hosszú kapcsolatban nem ereszti el magát:)
Én is szoktam. Attól,hogy nő vagyok, nekem is vannak szükségleteim. És valóban bélcsavarodást lehet kapni ha tartogatjuk. A barátom teljesen egyenrangú partnerként kezel, és nem egy finnyás kisfiú, aki szerint a nő "nem fingik". Szóval nálunk ez természetes. Olyannal nem is lennék együtt, aki emiatt vinnyogna.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!