Szoktatok pukizni a párotok előtt?
Igen. 5 és fél éve vagyunk együtt, 2 és fél éve házasok. Oda-vissza működik a dolog, nem csinálunk belőle nagy ügyet, persze elhangzik a bocsánat szó, amiért általában a másik kiakad, hogy ezért nem kell tőle bocsánatot kérni.
Ez természetes dolog (főleg a terhesség első felében voltam olyan, mint akit felfújtak), nyilván szántszándékkal nem eresztünk a másik orra alá, de mindig nem tudunk kirohanni a Wc-re. Egyébként visszatartani meg egészségtelen és káros, bélcsavarodás is lehet a túlzott visszatartás vége.
Szia!
Persze. Néha a férjem szándékosan is csinálja, ha pl. kérdezek tőle valamit, így "válaszol". De ismerve a természetét, ezen mindig nevetünk. Én próbálok diszkrétebb lenni, de ha jön a galambocska én se szaladok el mellőle!:)) /28N, 32FF/
persze!
(10 éve vagyunk együtt, ebből 5 év házasság. én 28 vagyok, a férjem 31)
szoktunk,lassan 3 éve együttvagyunk,22/L 24/F
(bár párom mai napig vigyorog hozzá mint a vadalma:D)
Mi 2 éve vagyunk együtt, és igen. Már az elején azt mondta a párom, hogy olyan barátnőtre vágyik, aki előtt lehet, és aki maga is... :-).
Azért tud olyat, hogy néha összerezzenek és felháborodottan rákiáltok...
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!