35/N, 33/F. 3 éve vagyunk együtt, én direktben nem, de ha becsúszik semmi gond. :) Sajnos szülés óta (másfél éve) elég sűrűn becsúszik, gondolom a záróizmokkal lehet a gond, de a férjem tapintatos. Én szégyellem magam olyankor, de tudomásul veszem, hogy ez természetes dolog. Ellenben a férjem valahogy máshogy intézi, mert még nem hallottam. :)
2010. jan. 18. 10:29
23/29 anonim válasza:
Nekem sikerült már hajnalban egy igazi, harcos, izmos sárkánydörgést produkáljak. Barátnőm felébredt és csak annyit mondott: "Úgy érzem, újra és újra beléd tudnék szeretni."
2010. jan. 18. 10:36
24/29 anonim válasza:
egy kedves barátom azt mondta, hogy egy kapcsolat akkor lesz valódi kapcsolat, ha a felek ezt bevállalják a másik előtt!
kérdésedre a válasz igen, 6éve vagyunk együtt 2éve házasok vagyunk!
amúgy ez egy tök természetes dolog, nálunk a családban sem volt emiatt csúnyán nézés...
vannak dolgok, amiknek jobb kint mint bent, és ha ehhez társaság is van, akkor sincs belőle semmi :-)
2010. jan. 18. 10:37
25/29 anonim válasza:
Én is kicsit toleránsabb vagyok ebben az ügyben persze csak az én részemről!Párom azt szeretné hogy igenis néha én is engedjem el előtte de én akkor is tartozkodok persze volt már max 3szor hogy becsuszott!
Ő rendszerint szokott már megszokás és jókat nevetünk rajta!
Végülis inkább az jöjjön ki mint a mentő!
3éve vagyunk együtt!17 L 22 F
2010. jan. 18. 10:39
26/29 anonim válasza:
Én szoktam. 3 éve vagyunk együtt, 1,5éve együtt is élünk. Hát Istenem, nem tarthatom mindig magam még otthon is... Azért próbáljuk halkan elintézni, de ha kicsúszik egy hangosabb, csak nevetünk rajta :) L/20
2010. jan. 18. 10:46
27/29 anonim válasza:
Persze, hogy szoktunk. Nekem ne mondja már senki, hogy ő mindig elér vele a wc-ig. Nyilván nem a kapcsolat elején, de ha már meg van az kellő intimitás két ember között, akkor simán. Ez egy biológiai dolog. Senki sem izzadja ki szerintem. Az orrtúrás megint más, mert azt tudod szabályozni.
2010. jan. 18. 11:28
28/29 anonim válasza:
Pont éjszaka volt szörnyű haspuffadásom.. És erre amúgyis gyanakodtam már, de most beigazolódott: éjszaka bizony eregetek. Álmomban. Mindig felriadok rá, és lesem, hogy a párom észrevette-e. Én nagyon kellemetlenül érzem magam emiatt, pedig a családomban nem tabu a büfi-puki páros. Mondjuk a szerelmem előtt büfi az mehet bőven, de a szellentés valahogy más. :)
Érdekes egyébként, 24 órában együtt vagyunk legtöbbször, és még én nem kaptam rajta soha.
20L
2010. jan. 18. 13:48
29/29 anonim válasza:
Nálunk mindig csak a macska pukizik,akkor is,ha nincs is a lakásban.Szerintem sem szép szokás,de inkább kint,mint bent.A böfögés tényleg teljesen más,abból mi is szoktunk versenyeket rendezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!