Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kezdtetek el párotok előtt pukizni és böfögni? Ki volt az első és mi közbe? Vagy szerintetek ez nem tartozik a komoly párkapcsolatba?
Mi fél év után, véletlenszerűen, de azóta már nem vagyunk szégyenlősek. Ez azt jelenti, ha kicsúszik, ez van...De nem rendezünk versenyeket. :D
19lány, 24fiú
Ijjj...hát...én úgy gondolom, hogy vannak dolgok, amik csak rám, illetve csak a másikra tartozik...!
Én már közel 4 éve vagyok együtt a párommal, de mi sosem...:D
De hát embere válogatja:D
20/L
HÚ mikor fiatal szinte gyerek voltam,egerbe jártam suliba,volt ott egy nagydumás krapek!
Ő mesélte:gyerekek ezt jól jegyezéttek meg!amikor az asszony pukizik előtted az egyenlő azzal hogy le vagy sz@rva!semmilyen tiszteletet nem mutat már feléd!
annak a kapcsolatnak már régen vége!
most 35 vagyok de már tudom miről beszélt!!
domek!
hát én meg pont azt tapasztalom a környezetemen is, hogy akkor igazi a kapcsolat, ha a felek nem szégyellenek egymás előtt fingani :D
persze azért nem orrba-szájba, de most egy-egy alkalomadtán simán belefér...
belőlem csak halk,és nemtul szagos jön ki,párom 99%ban állitása szerint észre se veszi
ő viszont majd fél évig nem akart előttem,nekem kellett rájönnön,mitől fáj az ő hasa állandóan...nah azota nem zavartatja magát,szomszéd kutyája (panel) néha még meg is ugatja,olyan hangosakat...és vigyorog rajta,merthogy milyen vicces ahogy menekülök a szag elől:D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!