A pofámba röhögött az ex. Túlreagálom?
2 éve vagyok együtt a barátommal. Előttem együtt volt egy lánnyal 5 évig.Majd a lány sorba megcsalta,a párom megbocsátotta neki többször,majd végül a lány szakított.
Eltelt 3 év a szakítás után,majd összejöttünk.
Tegnap a karácsonyi vásárban voltam (az ex barátnőjével látásból ismerjük egymást) ahogy elsétált mellettem a volt barátnője, gúnyosan,lenézően nagy vigyorral a pofámba röhögött.
Én kiakadtam,azóta elszállt az önbizalmam,a párommal épp gyermeket szeretnénk és azóta egy nagy nullának érzem magam,mert ott a tudat hogy ezzel a lánnyal volt 5 évig.
Jogos hogy kiakadtam?
25/N
Fúú de felidegesitett.
Figyelj ha nem érdekelné a barátod már,akkor nem törődne veletek...ha nem érdekel az ex nem irkálok az új barátnőjének,pláne ha elvileg már "boldog élete van".
Szóval tuti féltékeny.
A helyedbe amúgy arra a levélre irtam volna...
Vmi olyat ,hogy biztos nem egy ócska r.banc volt élete szerelme,akinél egész életébe aggódhatott volna tle van -e a gyerek,vagy milyen nyavalyát kap el,mert mindenkinek szétteszi a lábát.
Szóval valami bealázó szöveget tuti visszairtam volna.
Nehogy már egy ilyen k.öpnivaló nő verje itt magát,hogy ő volt a nagy tökéletes.
Inkább egy rosszindulatú gusztustalan agyilag 0 valaki.
Áhh lebuktam :D
Am egyáltalán nem vagyok a szinvonalán,csak nem birom az olyanokat akik beletaposnak mások önbizalmába.Lehet nem a legszebben fogalmaztam,mert tényleg felhúztam magam...dehát na,nem birom az ilyet.
Lehet az a "leghelyesebb",ha a kérdező nem válaszol,de én biztos,hogy nem birnám ki a helyébe,hogy ne vágjak vissza.:)
És még más lenne a helyzet ha a kérdező lerázta volna magáról a dolgot,de ahogy látom nem igy történt-
"Én kiakadtam,azóta elszállt az önbizalmam".
Az,hogy egy ilyen nő miatt érzi rosszul magát a kérdező,tényleg nem túl jó.
Jó volna ha az a nő is kicsit magába szállna végre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!