A pofámba röhögött az ex. Túlreagálom?
2 éve vagyok együtt a barátommal. Előttem együtt volt egy lánnyal 5 évig.Majd a lány sorba megcsalta,a párom megbocsátotta neki többször,majd végül a lány szakított.
Eltelt 3 év a szakítás után,majd összejöttünk.
Tegnap a karácsonyi vásárban voltam (az ex barátnőjével látásból ismerjük egymást) ahogy elsétált mellettem a volt barátnője, gúnyosan,lenézően nagy vigyorral a pofámba röhögött.
Én kiakadtam,azóta elszállt az önbizalmam,a párommal épp gyermeket szeretnénk és azóta egy nagy nullának érzem magam,mert ott a tudat hogy ezzel a lánnyal volt 5 évig.
Jogos hogy kiakadtam?
25/N
Mert gonosz és rosszindulatú. Talán rájött, hogy mit veszített, plusz nem bírja elviselni, hogy a párod túllépett rajta.
Amúgy meg tessék letiltani.
Mert ő ettől jobban érzi magát, azt akarja hogy rosszul érezd magad, hogy ő jobb színben tűnjön fel saját maga előtt. Egyszerűen ne vedd magadra, előttem írta vki hogy "egoista lotyó" stb... sztem neki van igaza.
Én meg azon röhögnék, hogy nincs jobb dolga, minthogy engem akarjon hülye helyzetbe hozni "oknélkül" meglenne róla a véleményem!
Ha ezen kiakadsz akkor tényleg nagyon éretlen vagy még.
Hidd el lesznek ettől sokkal nagyobb pofonok ha gyereked lesz,és azokat is túl kel élni.
Légy büszke arra hogy a párod veled van,hogy boldogok vagytok.Nézd..neki milyen élete lehet?van családja és azon élvezkedik hogy téged bosszantson?ne ad meg neki ezt az örömet.Ha legközelebb találkoztok ne sunnyogj hanem húzd ki magad a párod mellet.
"De amit nem értek" - am vannak olyan idióta emberek, akiket nem lehet megérteni. Neked eszedbe sem jutna olyan nyomiság, amit ő csinál, pl.
Az ilyeneket pedig tényleg ignorálni kell.
Ne asszisztálj neki a vérszíváshoz azzal, hogy magadraveszed a fröcsögését. Inkább, vedd észre, milyen ő valójában, mint próbál leplezni azzal a röhögéssel, vagy bmivel amit csinál.
magyarul: az ex irigy, mert neki még mindig nem jött össze, és ha már neki megdöglik, akkor a szomszéd tehene is dögöljön meg.
Nyugodjál meg szépen, legyél inkább büszke arra, hogy veled GYEREKET szeretne a párod!
Azt hiszem ennél jobb bizonyíték nem kell. És legyél hűséges.
Én a helyedben nem foglalkoznék az exével többet, bármit ír olvasatlanul törölném, nem reagálnék. Ha megírod neki, hogy gyereket terveztek, azzal a kicsinyes agyának csak olajat teszel a tüzére.
hát, kb. ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!