Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerek vagy szerelem? Megérthe...

Gyerek vagy szerelem? Megérthető vagy elítélendő, ha valaki elhagyja a gyerekeit, a szerelemért, melyben sosem volt része?

Figyelt kérdés
2009. aug. 22. 09:37
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
21%
Hát igen,itt nem úgy megy,mint a cégnél,hogy garantálják a sikeredet.Ez az ÉLET:
2009. aug. 23. 13:18
 42/52 A kérdező kommentje:

Hát, dől belőled a rosszindulat továbbra is. A munkahelyen nem garantált a siker, ugyanúgy ahogy az életben sem, ez egy hasonlat volt. A munkahelyen sokat kell letenni az asztalra, mire észreveszik a hozzáértésedet, s még akkor is kell hozzá szerencse, jó időben jó helyen szót szólni.

Ez egy felelősségteljes munka, kívánom, hogy egy napot tölts el a bőrömben, s meg tudod, nem is olyan egyszerű dolog ez. Sajnálom ha a te életed nem úgy alakult aogyan szeretnéd, de az én életemre ne irigykedj, egy nyomorult pozíció miatt, mert nem érdemes, nem ettől lesz az ember boldog.

Ha nem a kérdésre válaszolsz, akkor ne írj semmit. Semmi bajom azzal, ha te az elítélendő kategóriához tartozol, akkor írd le, fejtsd ki a véleményed, érveld azt meg, de nem kell kommentálnod az "életet", mert hidd el, többet tudok róla, mint te.

2009. aug. 23. 14:01
 43/52 anonim ***** válasza:
20%

Én RÁD nem irigykedem,mert nincs miért... nekem van két gyönyörű gyerekem,aki VELEM van.És nem azt hangoztatom,hogy mit értem el a munkahelyemen,mekkora ász lettem,hanem hogy milyen gyönyörűek,okosak és egészségesek ŐK,akik a világon mindennél fontosabbak.

Persze ezt te hogyan is érthetnéd.... (középvezető vagyok,nincs okom elirigyelni a pozíciódat)

2009. aug. 23. 15:01
 44/52 anonim ***** válasza:
68%

15:01 - Bocs, akárhány gyereked van, de olvasni vagy értelmezni egy szöveget nem nagyon tudsz, nem jó példát mutatsz ebben a gyerekeidnek. A kérdezőnek az volt a problémája, hogy neki eleinte nem volt más választása, mint hogy hagyja a gyerekeit, FÉLT, te féltél már úgy, hogy nem kaptál időt végiggondolni minden lehetőséget? Nem hiszem, ha így írsz. Szóval félt, és otthagyta a gyerekeit, de nem hagyta őket cserben, szeretné őket magához venni, gondoskodik róluk, de a környezete megítéli, mert nem kapott anno gondolkodási lehetőséget és így előbb magát mentette, a gyerekeit meg nem tudta vinni, most már tudná, csak nem szívesen beszélget erről, mert akik megítélik, nem látnak bele (ugyanúgy, ahogy te se vagy hajlandó beleképzelni magad a szituációba), és emiatt bírálják.

Remélem, így tiszta, de ha nem, akkor még neked is van mit fejlődnöd. :-)

Kérdező, ne aggódj, és már ne félj, mert az életed jobbra fordult, kaptál egy új esélyt, és kapsz még többet is, hogy helyreálljon az életed, mindenki, aki akarja, az megkapja az új esélyt, hidd el, ha erősen hiszel valamiben és úgy kéred a Gondviselést, meg fogod kapni, és ez biztos. Csak merj szembeszállni a visszahúzó erőkkel, és merj harcolni azért, amit szeretnél, ha elfáradsz, akkor meg merj segítséget kérni, a segítség jönni fog. Én gondolatban veled vagyok, szembeszálltam már hasonló félelemmel és legyőztem.

2009. aug. 23. 15:37
 45/52 A kérdező kommentje:

15:01! Ha a véleményed mellett kitartasz, miért törlöd azt ki? S egyáltalán, nem tudom én itt még sose kérdeztem semmit, hogy lehet, hogy egy egy válasz eltűnik?

Utolsó hozzászólónak, köszönöm az összegzést, a bíztatást, sok sikert kívánok neki én is viszont.

2009. aug. 23. 15:57
 46/52 anonim ***** válasza:
43%

Elárulom neked: NEm töröltem ki a véleményem,csak az utánam következő nem itélte hasznosnak,lepontozta és mivel 0%on áll,ezért "nem hasznos" . a kérdésed alatt van egy másik kérdés,akarod-e a nem hasznosnak itélt válaszokat is látni,ha ezt kipipálod,akkor láthatod még amit írtam. Meg az összes többit,amit már más írt,de lepontozták.

Természetesen a véleményem mellett kitartok,és tudom,mi a félelem,nos a te helyzeted elég messze van attól,amire én azt mondanám:Félelmetes.,és emiatt megtenném hogy az apjuknál hagyom a gyerekeimet.MErt ha tényleg egy olyan állat ahogy előadtad,akkor honnan tudhattad egyetlen percig is hogy rajtuk keresztül nem akar bosszút állni rajtad? Mondjuk azzal hogy őket bántja...

Nem,kedves kérdező,én váltig azt állítom,hogy nem tettél meg mindent azért hogy veled lehessenek,hisz már a tárgyalás ELŐTT lemondtál róluk.

Igen,lemondtál,mert így csak akkor lesznek veled,amikor ráérsz.És a fent maradó időben enyeleghetsz az új szerelmeddel,nem nyitnak rád,nem szólnak be hogy "anya menjük el az állatkertbe" vagy "anya fáj a hasam"...

2009. aug. 23. 16:42
 47/52 A kérdező kommentje:

Kedves 16:42

Köszönöm a tájékoztatást, kipipáltam, most már látom valóban:)

Nem vitatkozni jöttem erre az oldalra, kérdésem volt, választ kaptam. Köszönöm a véleményed, ugyanakkor a gyerekeim nem csecsemők, 10 évig korrekt módon neveltem őket. Ismerem mi az " fáj a hasam.." A félelem szót szerintem ne használd, ha nem tudod mit jelent...

Az, hogy enyelgek a párommal? Hívd enyelgésnek, ha neked így tetszik a simogatást beszélgetést, gondolom nem a sexre gondoltál, mert azt az ember többnyire nem a gyerekei előtt teszi. Rosszul ítéled meg a helyzetet, magamat meg nem ismétlem, amiket eddig leírtam, úgy vélem kellőképpen kitárulkoztam ahhoz, hogy megfelelőképpen reagálj az irományaimra, de ez is egy vélemény. Elfogadom és megköszönöm.

2009. aug. 23. 18:51
 48/52 A kérdező kommentje:

16:42!".MErt ha tényleg egy olyan állat ahogy előadtad,akkor honnan tudhattad egyetlen percig is hogy rajtuk keresztül nem akar bosszút állni rajtad? Mondjuk azzal hogy őket bántja... "

Erre még muszáj reagálnom neked!

Ha valakivel 8 évig együtt élsz, talán megismered annyira, hogy el tudod dönteni, mire képes és mire nem egy adott helyzetben. A gyerekek a mindenei, lovacskázás, horgászás, ami belefér...ezt láttam, ebben a házasságban csak én voltam szenvedő alany, s nem a gyerekek, a lányok nem érzékeltek ebből semmit, én nem panaszkodtam, főleg nem egy gyereknek, de másnak sem, elfogadtam és nem is változtattam volna, ha nincs segítségem aki erőt adott, hogy merjek lépni, s ne éljek le így egy életet. Alapjába véve nem agresszív ember, csak köztünk olyan ellentétek voltak, hogy ez sajnos idáig fajult. Lenézett engem s állandóan azt hallgattam, hogy ő emelt ki a szar...ból.

Itt ugye anyámékra gondolt, na ja, igen kiemelt a szarból és beletett egy másikba. Idősebb volt nálam, 9 évvel, felmérhette volna, hogy menekülök ebbe a kapcsolatba,de nem vagyok szerelmes, magam meg még csak gyerek voltam. Miután idősödtem s tanultam, kinyílt a szám s már nem hagytam, hogy állandóan lekezeljen. Nem akartam már, hogy állandóan ezt hallgassam, amikor mindenhol máshol értékes embernek tartottak, akkor otthon miért vagyok egy senki a szemében? Ő maga az építőiparban dolgozik, én irodára kerültem ez sem tetszett neki, maradjak csak meg buta lánynak, mert ő addig érezte jól magát. Na mindegy, már megint hosszúra nyújtom, pedig csak az a lényeg, hogy az ilyen szűklátókörű emberekből van már nagyon elegem.

2009. aug. 23. 19:02
 49/52 anonim ***** válasza:
39%

Igazad van,nem ismerem a félelmet.Engem csak nagy késsel kergettek gyermekkoromban,engem csak bezártak a szobába,míg anyukámat püfölték ököllel a konyhában.Engem csak a harmadik emeletről akartak kidobni 6éves koromban,honnan ismerném a félelmet...

Rendben,elismerem,jó anya vagy és a legjobbat akartad a gyerekeidnek,mikor az apjuknál hagytad őket.További sok sikert és boldog éveket az új pároddal.

2009. aug. 23. 19:37
 50/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hasonló szépeket és jókat kívánok én is neked az életben s kívánom, hogy tanulj meg megbocsájtani.
2009. aug. 23. 20:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!