Gyerek vagy szerelem? Megérthető vagy elítélendő, ha valaki elhagyja a gyerekeit, a szerelemért, melyben sosem volt része?
Azért ne haragudj-én már válaszoltam és a védelmembe vettelek,de megkérdezném: Miért egyeztél bele peren kívül,hogy apa viheti a gyerekeket? Mert féltél hogy nem adja? Nemár....
Legalább a bíróságra bízhattad volna a döntést,de te MAGADTÓL mondtál le róluk. Miközben igazgató lettél (ez szép és elég gyorsan ment,nemsemmi).
Gondolod,hogy ennek semmi köze ahhoz hogy épp most találtál párt magadnak?
az a helyzet, hogy számomra inkább elítélendő.
Hogy miért? mert 11 éves koromban anyám emiatt lépett le. itt hagyva ezzel tesómat és engem. Mondanom sem kell, hogy ott abban a pillanatban véget ért a gyerekkorom.
De azt hozzá kell tennem, hogy azóta sem láttam. Lehet, hogy ha foglalkozott volna velünk vagy számíthattunk volna rá nem így érezném.
Én már válaszoltam egyszer. Sokan írtuk, hogy az elhagyás szerintünk az, ha rá sem nézel a gyerekeidre. Én azt írtam, hogy külön élve is lehetsz jó anyjuk a gyerekeidnek. Ezt most még inkább fenntartom. Jó, hogy leírtad mi történt, mert így más fényben van az is, miért vállaltál szerelem nélkül gyermeket. Bizony én voltam a bunkó aki erre is rákérdezett. Nekem az írásodból úgy tűnt, nem te választottál, választásra kényszerítettek. A exférjed egy állat, s még mindig nem értem, miért nincs magyarországon olyan törvényi szabályozás, mely súlyosan bünteti a házzasságon belüli mindennemű erőszakot. Talán, ha egyből becsuknák ezeket az embereket, hosszú időre, talán a nők nem félnének a rendőrséghez fordulni segítségért. Féltem a gyerekeidet, tartsd rajtuk a szemed, törődj velük amennyit csak lehet és amennyit csak hagynak. Előbb utóbb, meglátod nálad kötnek ki. A szeretet és a törődés egyszer meghálálja magát. Gondolom te is nagyon örültél volna, ha a szüleid, mégha elválva is de törődtek volna veled. Ők nem akartak téged igazán. Egy válás mindig jobb, mint egy rossz házasság. Nagyon sok boldogságot kívánik nektek!
Eljön a nap amikor a gyermekeid megneszelnek valamit a valóságból, apjuk sötét énjéről. Akkor majd leesik nekik, hogy mi történt valójában. Kitartás!!!
A 11:46-os vagyok és nem a kérdező. :-)
Ez akkor nem elhagyás! Az elhagyás az, amit itt a legtöbben elítélnek, ha lelépsz és nem keresed többé a gyerekeidet, lemondasz róluk és nem vagy kíváncsi rájuk többé. De itt nem erről van szó. Ne foglalkozz mások véleményével! Nem az a jó szülő feltétlenül, akinél a gyerekek vannak, hanem az, amelyik törődik velük. De attól még, hogy nem te neveled a gyermekeidet, nagyon jó anya lehetsz.
15:37-nek:
A páromat még középszintű beosztásban "szereztem"(s akkor még jócskán férjnél voltam, röpke kalandnak indult, ez lett belőle) magamnak. Semmi köze a munkámhoz, nélkülem is jól megél, a bérem felét pedig levonják gyerektartás gyanánt, így anyagilag nem vagyok jó vásár, ne gondold, az meg hogy gyorsan ment- e vagy sem...nos jó voltam az alapokban( egyébként mindíg kitűnő tanuló voltam csak sehol sem díjazták, így aztán kisiklott az életem), kiemelt dolgozó lettem az első évben, továbbképzések, egy főiskola, s közben araszolsz szépen előre. Először csak előadásokat tartasz, majd rád raknak 50-60 embert, hogy oktasd őket arra amit te jól csinálsz...így aztán trénerkedésből éltem még két évig, aztán előléptetés. Ha figyeltél volna, látnád, hogy én a második gyerek születése után munkába álltam, azóta is itt dolgozok, most már 6 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!