Hogy tudnék anyuval kijönni?
Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy ha veszekedés van akkor ő mindig megpróbálja úgy beállítani a helyzetet hogy neki van igaza még akkor is hogyha ő is tudja hogy nincs. Idáig semmi baj nem lenne de akkor amikor komolyan beszélsz hozzá már egy ideje hogy ez így nem jó akkor elkezd provokatívan viselkedni hülye fejeket vág grimaszol és ezzel mégjobban felidegesít plusz elkezd csinálni valamit pakol vagy ilyesmi és nem foglalkozik azzal amit mondok. Ezen persze felhúzom magam mert ki ne tenné ha provokálják és kiabálok és akkor mindig az a vége hogy én vagyok a rossz mert kiabálok. Persze nem kiabálással kezdem a vitát de egy idő után nálam is elszakad a cérna pedig elég türelmes vagyok. Meg sok helyzetben kihasználja azt hogy bűntudatot gerjeszt benned pedig semmi okod nincs rá. Megbeszélni vele dolgokat nem lehet mert változni nem akar mert neki így jó azt mondta. Én meg nem fogok mindent eltűrni. Valakinek valami ötlete hogy mit lehetne tenni ? Mert a leülünk és megbeszéljük nem játszik mert nem hajlandó beszélni a dolgokról gondolom azért mert nem hajlandó változni. Am elég sokmindent megteszik neki és mindig az van előttem hogy neki legyen jó de sajnos ő ezt nem látja és önzőnek tart e téren. Köszi hogy elolvastátok remélem tudtok segíteni2012. dec. 14. 19:55
1/4 anonim válasza:
Szia! Ismerős a helyzet. Az én édesanyám is ugyan ilyen volt/van. Szerintem ő is az a kategória aki nem fog változni ezt így kell elfogadnod légy kedves,nyitott és türelmes de ezalatt nem azt értem,hogy mindent tűrj el. Nálunk akkor nyitódott fel anyukám szeme amikor fogtam magam és különköltöztem, most ,hogy külön élünk talán mondhatom,hogy javult a kapcsolatunk.
2/4 A kérdező kommentje:
próbálkozom azért de sajnos nem végtelen a türelmem! lehet ilyenkor az lenne a megoldás ha könnyen venném a dolgot de ez nem olyan egyszerű. köszönöm a válaszod!
2012. dec. 14. 23:03
3/4 anonim válasza:
Nekem is ismerős a helyzet,nálunk a gond a titkolózásból ered, meg abból,hogy kivételezik nővéremmel. Néha kell egy kis vita hogy észhez térjen,de lehet nálatok akkor máshogy áll a dolog. Állítsd kész tények elé,most ilyen veled,de ha tudatosítja,hogy elveszíthet emiatt,akkor lehet hogy megváltozik. :)
4/4 A kérdező kommentje:
ez sem rossz ötlet csak ugye ő is tudja hogy nem tudnám itt hagyni mert nincs miből eltartsam magam :\ de köszönöm a válaszod !
2012. dec. 18. 02:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!