Álmomban szexeltem anyuval, ez normális? O. o
Kérdező, teljesen normális, hogy az ember időnként a személyiségétől egyébként tök idegen rémségeket, vagy éppen baromságokat álmodik. Az okok egy részéről tudsz tenni, mittudomén lefekvés előtt 2 órával már ne egyél, mert akkor az emésztés kapcsán több vér van a zsigereidben ergo kevesebb az agyadban, és a relatív oxigénhiány hajlamosít a rémálmokra, vagy ne fogyassz érszűkítő tulajdonságú dolgokat este épp ezért, pl. ne kávézz este.
Másik részéről meg nem tudsz tenni, a napközben átélt stressz, bizonyos gyógyszerek, időjárási frontok szintén hajlamosíthatnak furcsa álmokra...
Én álmomban egyszer a szomszédbácsival csókolóztam, vagyis hát ő csókolt meg, nem élveztem, de hagytam. Nagyon rossz volt utána ránézni :)
A férjem egyik barátnőm bátyja, már ismertük egymást egy ideje, de soha nem lobbant tűz. Igaz nem is sokat beszélgettünk. Egyszer csak, egyre többet ült be hozzánk, kereste a társaságom, végül elkezdtünk randizni. Utólag elmondta, hogy álmában együtt jártunk, szeretkeztünk, és ettől kattant rám :D
Hány emberrel álmodtam már (köztük családtagok is szép számmal) ilyet... Reggel nagyon sz@r érzés volt, de túl tettem magam rajta:-D
Ne foglalkozz vele...
Én egyszer álmomban láttam bátyámat anyámmal...
Hányingerkeltő, de szerintem ettől nem vagyunk ketyósak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!