Normális a tesóm?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdett rendszeresen úszni,maga egy a kurzus 4 hónapra 100 euró,de azóta minidig csak az úszással van elfoglalva,már vett márkás úszóruhát,most uszonyt meg neoprén úszóruhát akar venni,nem viszi túlzásba?
2012. okt. 13. 20:56
 1/4 anonim válasza:
De, túlzásba viszi. Kenj le neki egy sallert.
2012. okt. 13. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen túlzásba viszi!Üljetek le vele beszélni..hogy várjon még ezzel mert lehet hogy pár hónap múlva megunja és másba kezd bele és akkor kidobott egy csomó pénzt feleslegesen az ablakon....
2012. okt. 13. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Először is hány éves a tesód?

4 hónapra 100 euró szerintem nem olyan sok (azt mondjuk nem tudjuk, hogy hetente hányszor jár edzésre), de bármihez kezd, olcsóbban nem nagyon fogja megúszni, saját tapasztalat (gyermekeim). Ha a saját pénzén veszi, akkor meg inkább erre költse, mint cigire, piára, vagy telefonra. Mi úgy oldottuk meg, hogy szülinapra kapott kosaras cipőt, karácsonyra labdát....stb.

2012. okt. 14. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok az én lányom bokszolni jár.100 font egy hónapra+mi álljuk ha menni kell valahova(meccs pl)Ma már semmi sem olcsó....Én is sokszor mondom neki hogy jobban járnánk ha inkább röplabdázna de ott is lennének rejtet költségek....:)
2012. okt. 14. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!