Hogyan költözhetnék el otthonról 20 évesen? Bővebben lent.
A szülők és a család erőlteti amit én nem szeretnék. Mindig ebből van a vita. Ha megmondom a saját véleményem akkor pedig rögtön azzal jönnek, miért vagy ilyen flegma stb stb. Azt szeretnék elhitetni velem, hogy az Ő válaszaik a jók a kérdéseimre és fogadjam el azokat. Én pedig a saját válaszaimat szeretném megtalálni és a saját utamat szeretném járni. Amíg ezt nem képesek elfogadni addig örökös vita tárgya lesz a dolog.
Szóval ha én el szeretnék menni mennyire állhatnak az utamba? Jogilag is visszatarthatnának ? Esetleg ha csak egy búcsúlevéllel mennék el otthonról akkor a telefonszámot le e nyomoztathatnák stb ?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Ha még a nagykorúság korhatárát sem tudod, mi a fenét szeretnél kezdeni magaddal egyedül? A gyerekes sértődöttség beszél minden mondatodból, mert jajj de korlátoznak a szüleid csak mert nem értenek egyet veled.
Szerintem vagy lelépsz jó sértődötten (csináld a búcsúleveles dolgot azzal tutira nem bántod meg őket) és éled a független életed a Tesco pénztárosi fizetésedből vagy pedig esetleg feladhatnád a kamaszkori makacsságot (hiszen nem vagy már kamasz) és megpróbálhatnál valami szakmát kitanulni és jobb kapcsolatot kialakítani a szüleiddel.
20 évesen? ember! más a 18. szülinapján úgy lép le, h vissza sem néz, és senki nem keresteti, mert jogilag nagykorú.
ha nincs állásod, nincs hol laknod, akkor maradj szépen a popódon, és ne dacoskodj, mert különben a híd alatt fogsz kikötni. a saját utad, blabla... konkrétumok esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!