Ebben az esetben mit tudunk kezdeni a párom szüleive? Kompromisszumokra nem hajlandóak, csak fenyegetőznek.
Ha jól értelmezem, előtte is kellett lakniuk valahol. Hát, menjenek oda vissza, aztán viszont hallásra. Ha a párod akar, akkor adhat nekik havonta egy keveset, hogy éhen ne haljanak, meg amennyit nélkülözni tudtok. De a világért se menjél abba bele, hogy a TE örökségedet vadidegeneknek add!!!!!! A pasid most a pasid, ha jól értem párod, tehát még házasok se vagytok. De még ha azok lennétek, akkor is a te örökségedet, amire szükséged van, mert neked is kell lakhatás, nem adhatod más szüleinek. Szép dolog a szerelem, de semmi se életbiztosítás. ha a pasid lelép, akkor se pénz se pasi... érted ugye! Bár azt hiszem a párod nem is akarja hogy nekik adjátok.
Fenyegetőzni meg lehet, de semmire se mennek vele :) jó pofa, szülőtartás :) megáll az eszem :) Én szóba se állnék velük ezek után. Még ilyen pofátlan bandát.
Az érdekes, hogy rezsire nem volt pénzük, de illetékre, meg perköltségre lenne nekik...
Pereljenek nyugodtan, 2 munkaképes embernek kizárt, hogy megítélik. Ti meg szerintem ettől függetlenül keressetek fel egy közjegyzőt egy fizetési meghagyással, hogy a párod szülei az elmúlt 1,5 év költségeit térítsék meg.
Hihetetlen milyen szülők vannak. Ezek szerint nekik semmi sem jó.
Ha előtte is albérletbe éltek, ott hogy fizették a rezsit, bérleti díjat? Vagy úgy gondolták, hogy ti azért ajánlották fel ezt a lakhatást, hogy az ő rezsijüket is ti fizetitek?
Amit te és anyukád örökölt házat, abból miért várnák el, hogy kapjanak pénzt?
Megkérdeztétek már őket, hogy miért nem fizették a rezsit, vagy hogy hogy képzelik el a jövőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!