Van aki a gyerekét a volt szerelméről nevezte el?
Ezt szeretnéd?
Ha az apuka rájön,jogos lesz a veszekedés,nekem se tetszene,ha meg kérdi,hogy miért pont ez a név,akkor azt mondod neki,hogy csak....ez meg hazugság,egy párkapcsolatba meg nem fér bele.
Nem :)
Bár én az apjáról sem nevezném el.
Soha nem tennék ilyet!
Miért nem tart már az a szerelem/kapcsolat??? Ha én szakítottam vele, akkor vagy nem voltam belé igazán szerelmes, vagy nem tudtunk együtt élni, de biztosan nem pozitív emlékként élne bennem az illető, így eszem ágában sem volna róla elnevezni a gyereket.
Ha ő szakított velem annak ellenére, hogy én szívből szerettem, akkor meg annyira rosszul esne a tény, hogy ha nem is utálnám emiatt, de semmiképp nem érdemelné meg, hogy róla nevezzem el a gyerekem.
És még ha gyerekkorom óta tőle függetlenül lenne kedvenc nevem az övé, akkor sem adnám azt a gyereknek, ha már nem vele vagyok együtt. Ez eddig mind a mostani páromtól (szerelmemtől) független. De hát igen, ezek tetejébe plusz egy indok, hogy a mostani páromat sem szeretném ilyennel megbántani! Nagyon sok szép név van amiből lehet választani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!