Gyereket szeretnék, de a barátnőm nem, hogy bizonyítsam, hogy jó apa lennék a múltam ellenére?
Figyelt kérdés
Szóval régen voltak zűrös ügyeim, éltem pár káros dologgal, de már "megjavultam" és felnőttem, rendesen dolgozom, jövőre meg is lesz a diplomám. Régóta nagyon szeretnék gyereket, nem tudom, fura hogy 27 évesen ennyire vágyom rá, de tényleg így van, viszont ez a dolog egyoldalú, a barátnőm nem akar mondván még én is gyerek vagyok. Nagyon sok mindenen mentünk keresztül az elmúlt 4 évben, de tényleg látja, hogy egy ideje mennyire megváltoztam. Hogy bizonyítsam, hogy jó apa lennék és mindenben támogatnám? Nagyon szeretnék vele családot alapítani és felelősséget vállalni értük.2012. dec. 9. 21:54
1/9 anonim válasza:
Ha ezt a "kiválasztott" anya nem érzi rajtad, te megszakadhatsz. Biztos oka van rá...
2/9 anonim válasza:
Ha nem akar gyereket, akkor a csillagokat lehozhatod akár nem lesz ha akar akkor meg mindegy milyen vagy a legnagyobb tróger is lehetsz lesz gyerek.
3/9 anonim válasza:
Elveszel egy másik nőt feleségül, lesznek babák, felneveled őket, ez szerintem elég bizonyiték lesz számára. Ha ezek után is azt mondja hogy nem akkor nem tudom.
4/9 anonim válasza:
Ez így van, ahogy a második írja. Ha a nő nem akar gyereket, akkor a jó isten is lehetsz. Viszont ha akar, akkor meg mindegy kivel, csak legyen.
5/9 A kérdező kommentje:
Remek..
2012. dec. 10. 01:02
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként ő is akarna, mert szereti őket, meg többször beszéltünk már róla, de úgy tűnik, csak tőlem nem akar, mert hülye vagyok.
2012. dec. 10. 01:03
7/9 anonim válasza:
Ha ezt mondta, akkor közös jövőtök így nincs. Lehet jobb lenne neked, ha keresnél egy másik lányt.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok másik lányt keresni, mert ő az életem.
2012. dec. 10. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!