Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (tovább lent. )

Mit tegyek? (tovább lent. )

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szeretnék beszélni apukámmal a régi időkről..

Pontosabban akkor mikor velünk élt (velem és anyukámmal)..Meg arról mikor megverte anyukámat mikor én a hasában voltam meg mikor megszülettem és anyu fogott és megütötte. Hogy miért is tette? És ezt nekem miért nem mondta el? Mikor három hónapos voltam elhagyott minket. Ezt is szeretném tőle tudni, hogy MIÉRT?

Meg egészen 10éves koromig miért nem volt kíváncsi rám?

Meg a nagymamámmal is (apu anyja) hogy miért tagadtak ki.. miért mondták, hogy nem vagyok az unokájuk..

Anyukámról miért hordtak össze mindenféle hazugságot?

De nem tudom, hogyhogy is beszéljem meg mind ezt apuval (meg még sok mást).. Vagy várjak még vele? Nagyon kíváncsi lennék rá.

10éves koromtól szokott 4havonta elvinni egyszer hozzájuk.. Lenne alkalmam vele beszélgetni (meg most vasárnap is) Mindig mondja mennyire, szeret..

Mit tegyek? Kérlek, Segítsetek! Nekem nagyon fontos ez a dolog

13/L

2009. aug. 21. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
. Azért nem semmi vagy:) Ha mondjuk az én apám meg a nagyszüleim tették volna ezt, szerintem az életbe nem mennék a közelükbe. Nehéz lehetett nektek:S Amúgy szerintem ezeket ugyanígy sorold fel neki is, mint ahogy itt leírtad. Eleget vártál vele. (és ne kíméld! megérdemli, hogy jól kioszd...)
2009. aug. 21. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Akkor csapj le rá, amikor elkezdi mondani, hogy szeret.
2009. aug. 21. 19:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy ő olyan modern fajta.. Lehet hogy csak elöttem.. félek esetleg hogy felemelné a hangját és olyat mondana amire én nem tudnék mit felelni
2009. aug. 21. 19:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Legalább választ kapnál.
2009. aug. 21. 19:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak bíztatni tudlak, hogy tedd meg. Üljetek le, és add elő, ahogy jön. Nem kell félned tőle, ha félelmet érzel, akkor hogy tudsz hozzá menni alapból?? Fontos, hogy lásd a másik oldalt is, hogy mit, miért tett apukád. Későbbi életed, párválasztásod, párkapcsolatodban adódó helyzetek feldolgozásához majd szükséged lesz ezekre az információkra.
2009. aug. 22. 10:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem.köszönöm szépen a válaszokat :)) megfogom tőle kérdezni!
2009. aug. 22. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azt hitte tíz évig, hogy nem tőle vagy.
2009. aug. 22. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!