Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem feledékenységét hogy...

A férjem feledékenységét hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
Ma van a névnapom! A férjem pedig rendszeresen elfelejti, de máskor torta, süti ilyenek voltak, látta a készülődést, most viszont nem csinálok semmit, mert hulla vagyok, pici babával vagyok itthon. Nem haragszom rá, csak hülyén fog kinézni, hogy mások, a család, barátnők jönnek majd, ő meg áll mint bálám szamara. De másrészről meg megérdemli nem? Sajnálom is szegényt, meg soha nem haragudnék rá, de úgy érzem egy leckét megérdemel. Mit szóltok?
2012. dec. 12. 10:50
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, ennek fényében nem az. A lányeg, hogy beteljesült amit gondoltam, nem kaptam semit, meg sem lett eméítve, de legalább a dúrva történetek elmaradtak, mert épp senki nem volt itt és csak az ajándéokat látta. Szóba hoztam, hogy névnapomra kaptam, valami kifogással elterelte, hogy majd holnap elmegyünk vacsizni...mind1, a lényeg hogy más előtt nem égett, az én lelkem meg megnyugodott, tökéletesen kiismerem a férjem, majd felköszönt vacsinál. Köszi a hozzászólásokat!
2012. dec. 12. 17:31
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

"Előre szólni nem fogok"

Pedig kellene, ugyanis a férjed elvileg férfi, és a férfiak nagy része így működik. Másrészt Ha neki a névnap mint olyan nem fontos, akkor a tiédre sem fog emlékezni, és ha szólsz neki, akkor is tesz rá. Ez esetben el lehet neki mondani, hogy neked fontos, írja fel, hozzon gazt, vagy el lehet fogadni, hogy nem képes rá, illetve még el lehet válni és keresni lehet mást. Ezek az opciók .:)

2012. dec. 12. 21:11
 23/29 anonim ***** válasza:
Az én férjem ugyan nem felejti el a névnapom és a szülinapon, de egy reggeli "boldog névnapot drágám"on semmit nem kapok, még egy szál virágot sem, soha. Azt mondja azért, mert nem tettem semmit hogy névnapom van, vagy szülinapom. Érdekes felfogás, de megszoktam, nem érdekel. Karácsonyra viszont mindig gavallér és az eljegyzési évfordulónkon. Ez a kettő ami fontos neki, talán még az esküvőnk dátuma sem ennyire. :)
2012. dec. 12. 21:20
 24/29 anonim ***** válasza:
0%

"most viszont nem csinálok semmit, mert hulla vagyok, pici babával vagyok itthon"

A férjed, meg dolgozik, amíg te otthon jópofizol az ismerősökkel és még te próbálod megleckéztetni azt, aki eltart!!

Én elzavarnálak dolgozni, hogy ne otthon lébecoljál egy "alibigyerekre" fogva a fáradtságodat!!

2012. dec. 13. 01:44
 25/29 A kérdező kommentje:
Alibigyerek? lébecolsz? Annyit nem érdemelsz, hogy válaszoljak...
2012. dec. 13. 09:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Had trollkodjanak a tinik is.:) Itt szabad.
2012. dec. 13. 10:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Én egyébként kipróbálnám mennyire feledékeny a férjed. Én is elfelejteném az ő névnapját. Kiderülne hogy csak a tied felejtős vagy az ővé is. Ha megszólná hogy te elfelejtetted akkor megmondanám hogy ez van úgy teszel mint ő.
2012. dec. 13. 10:12
 28/29 anonim ***** válasza:
Nem jó a kísérlet. Ugyanis a saját névnapomat tudom, mert felköszöntenek, ha emberek közt járok. Ellenben a feleségem névnapjáért senki nem szól.
2012. dec. 13. 11:02
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves Franciska(?), Gabriella(?), Johanna(?), Santál(?)! (Ezek a női névnapok voltak tegnap, nem tudom Önnek mi a neve.)

Mivel tegnapi megleckéztető terve nem sikerült, javaslok egy olyan elégtételt, amiről senki sem maradhat le.

Akár ma is, de ha gondolja: néhány napot még várva további válaszokra- mutassa meg férjének feltett kérdését, kiegészítéseit, mások hozzászólásait. Hadd szégyellje el magát a sok elítélő megnyilvánulás miatt.

2012. dec. 13. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!